Poptávka: pronájem nebytových prostorů v centru Prahy

Avatar
. před 17 lety
#66521857 • Praha a okolí • Reality
Poptávka:

Poptáváme pronájem nebytových prostorů v centru Prahy pro účely pravidelného shromažďování církve. Velikost: 100 až 200 míst k sezení; Typ spolupráce: spíše dlouhodobějšího charakteru; Cena: nemáme dosud přesnější představu – řádově 2 000 Kč/týden?; Termín pronájmu: červenec-srpen 2008, případně i dále.

Další:
- PŘEČTĚTE SI, prosím, následující průvodní text
- poptávka platí přinejmenším do 1. 12. 2007 – nebo dokud vhodné prostory nenajdeme
- rádi bychom se na nabízené prostory do 1. 12. 2007 podívali
- upřednostňujeme kontakt prostřednictvím e-mailu
- oceníme komunikaci v angličtině, ale nejsme na tom závislí

Vážení přátelé,
dovolte mi, abych naši poptávku poněkud vysvětlil a upřesnil. Jde vlastně o dvě poptávky – jednu vážnou, aktuální (A) a jednu předběžnou, výhledovou (B) – které spolu ovšem souvisejí a v podrobnostech se navzájem ovlivňují, překrývají a prolínají.

A. „AKTUÁLNĚ“ hledáme v Praze k pronájmu prostory, kde by se naše církevní společenství mohlo setkávat v období ČERVENEC-SRPEN 2008 (kdy budou v budově, kde se scházíme dosud, probíhat rekonstrukční práce). Minimální požadavky pro toto období jsou tyto:
A.1 TERMÍN
Setkáváme se KAŽDOU NEDĚLI OD 11:00-12:30. Nezbytná je však asi půlhodinová rezerva před a čtvrthodinová po shromáždění, v ideálním případě bychom prostory potřebovali mít zajištěny od 10:00 do 13:00.
A.2 PROSTORY
V této době potřebujeme
a) jednak SÁL, kde může sedět alespoň 100 OSOB,
b) jednak přinejmenším jednu MENŠÍ MÍSTNOST, kam by se mohli uchýlit rodiče s nejmenšími dětmi, když děti příliš vyrušují.
A.3 UMÍSTĚNÍ
Dále bychom pro toto období velice uvítali, kdyby se prostory mohly nacházet co nejblíže místu, kde se setkáváme dosud, tj. náměstí Jiřího z Poděbrad.
A.4 VYBAVENÍ
Vzhledem k tomu, že se pro nás jedná o dočasné řešení, nutně bychom potřebovali, aby vybavení prostorů zahrnovalo
a) židle, lavice či jiná sedadla.

B. „VÝHLEDOVĚ“ uvažujeme o budoucnosti, kdy nám naše stávající prostory nebudou stačit. (Potom by samozřejmě šlo o dlouhodobý pronájem.) Protože není vyloučeno, že tato budoucnost nastane již koncem roku 2008, připojujeme tuto výhledovou poptávku k předchozí – nebylo by špatné, kdybychom nalezli prostory, které nám budou vyhovovat „aktuálně“ i „výhledově“ a ve kterých bychom již mohli „zůstat“ (nebo – kdyby to nebylo možné – se do nich třeba po několika měsících nastálo „vrátit“). Pro tento účel jsou minimální požadavky tyto:
B.1 TERMÍN
Totéž jako A.1. NAVÍC bychom uvítali možnost si prostory (či jednotlivé místnosti) příležitostně nebo pravidelně pronajímat i jindy v týdnu (všední dny večer, sobota dopoledne, neděle odpoledne apod.).
B.2 PROSTORY
V době shromáždění potřebujeme
a) SÁL pro asi 200 OSOB;
b) přinejmenším 3 MENŠÍ MÍSTNOSTI: (b1) pro rodiče s nejmenšími dětmi, ( b2) pro setkání starších dětí a (b3) pro setkání teenagerů;
c) KUCHYŇ či kuchyňku.
B.3 UMÍSTĚNÍ
Pro tento účel („nastálo“) nebude vadit, když se od nám. Jiřího z Poděbrad vzdálíme. Nezbytná je však snadná DOSTUPNOST MHD (nejlépe v bezprostřední blízkosti stanice metra) a umístění v „širším CENTRU“ Prahy (vymezeném zhruba stanicemi „Flóra“, „Vyšehrad“, „Anděl“, „Malostranská“, „Vltavská“, „Křižíkova“).
B.4 VYBAVENÍ
Pro tento účel neočekáváme vybavené prostory; mohlo by nám ale pomoci, kdyby jejich vybavení již zahrnovalo některé z následujících položek:
a) židle, lavice či jiná sedadla;
b) pianino nebo klavír;
c) stupínek či pódium, případně řečnický stolek;
d) vhodně situovanou projekční plochu.

C. Různé – týká se obou alternativ
C.1 Hudba
Součástí bohoslužeb je zpěv a hudba, někdy dosti hlasitá. Nechceme rušit jiné uživatele budovy nebo okolních budov, ale ne například za cenu omezení větrání (v důsledku nemožnosti otevírat okna).
C.2 Cena
V současné době nás pronájem prostorů k bohoslužbám (120 míst) stojí 104 000 Kč ročně. V této částce je zahrnuta veškerá spotřeba energie a podobně, i příležitostné využívání některých místností mimo čas shromáždění. Uvědomujeme si, že za větší prostory budeme muset platit více, ale přesnější představu zatím bohužel nemáme. Proto očekáváme návrh z Vaší strany.
C.3 Komunikace
a) Můžete-li alespoň zhruba vyhovět kterékoli z obou našich poptávek, těšíme se na Vaši nabídku.
b) Pokud to pro Vás není problém, moc by nám pomohlo, kdybyste nabídku formulovali v anglickém jazyce. (V žádném případě to však není podmínkou.)
c) Na Vaše nabídky budeme moci reagovat nejdříve po nejbližší schůzi vedoucích (1. prosince), ale neváhejte nám je, prosím, zaslat (info@ibcp.cz) i dříve – určitě se neztratí. Do tohoto data bychom si nabízené prostory také rádi prohlédli.

Platnost poptávky: 6 měsíců.

Profil poptávajícího: firma z Prahy.

Děkuji za nabídky.
Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se
Číslo poptávky 66521857
Datum zadání 22. 10. 2007
Kraj Praha a okolí
Kategorie Reality

Podobné poptávky

Hodnotná
Více poptávek přímo na Váš e-mail.
Drobná

Ještě více poptávek přímo na Vás e-mail

Stačí vyplnit Váš kontakt a my se ozveme s dalšími informacemi.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Pro více informací vyplňte údaje níže.

Poptávka: pronájem nebytových prostorů v centru Prahy

Poslední ověření proběhlo 17 minut nazpět

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Tuto poptávku Vám ZDARMA ověříme!

Zanechte nám na sebe kontakt. Dáme Vám vědět, zda je poptávka stále aktuální.

Poslední ověření proběhlo 17 minut nazpět

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami

Poslat e-mailem