Reference

Dodavatelé

KB-BLOK systém, s.r.o.

Již déle než rok využíváme služeb AAA poptávka a s kvalitou jimi zasílaných poptávek jsme maximálně spokojeni. I nadále budeme využívat tento zdroj nových obchodních příležitostí.

Petr Slamiak, key account manager
Alza.cz a.s.

STAFI FINALIZACE STAVEB s.r.o.

AAA poptávku využíváme od počátku roku 2008. Výsledky této spolupráce jsou velmi dobré. Téměř padesát procent našich zákazníků pochází od Vás. Stejně tak zadávání poptávek se osvědčilo. Ročně zadáváme přes sto poptávek a z reagujících firem jsme si vybrali v 98% případů. Vaši službu, rychlé a profesionální jednání mohu doporučit.

Zbyšek Vacek
SW Invest, s.r.o.

Domanský s.r.o.

Naše firma JKR group je velmi spokojená se službami portálu AAApoptávky, s jejich pomocí se nám podařilo realizovat zakázky přímo z našeho oboru. AAApoptávku budeme určitě rádi i nadále využívat a můžeme ji všem vřele doporučit.

JKR group, s.r.o.
JKR group, s.r.o.

Služeb serveru AAApoptávka.cz jsme začali využívat v minulém roce. S jejich pomocí se nám jednoduchou cestou podařilo získat jedinečné poptávky z oboru „reality“ přímo na náš email. Rychlostí i kvalitou služeb jsme byli příjemně překvapeni a budeme je i nadále rádi využívat. Jejich kvalita budiž důkazem, když předplatné za služby hradíme na maximální možné období.

Marek Veselý, ředitel společnosti
Eurobyty - realitní společnost, s.r.o.

Využívání služeb serveru AAApoptávka.cz je pro naší společnost opravdu přínosem. Jejich pomocí jsme jednoduše získali nové klienty pro dlouhodobou obchodní spolupráci. S rychlostí a kvalitou služeb jsme velice spokojeni.

Pavel Křehlík, jednatel společnosti
Elotex, spol. s r.o.

Poptávající

Služeb AAAPOPTAVKY.CZ jsme začali využívat asi před rokem a musíme velmi rádi uznat, že nabídky se po zadání poptávky jen hrnuly. Jsme rádi, že to takto funguje a přejeme vám ještě mnoho dalších úspěšných let nejen na českém trhu. Váš spokojený a věrný zákazník.

Libor Šilhán
Amodo s.r.o.

Realizace rodinného domu

Helena Nevečeřalová Kápičková

Služby AAAPoptávka.cz využívám pravidelně a díky nim jsem ušetřil hodně peněz, například za vizitky, regály, nebo výrobu razítek. Vždy jsme dostali potřebné množství nabídek.

Pavel Zendulka
ARMED

Koupě stavebního materiálu

Richard Vondráček

U Vaši společnosti jsme již několikrát poptávali práce pro naši firmu Milvit Water - polepy vozidla, litou podlahu ve skladových prostorách, výrobu zásobníkové nádrže, atp. a vždy jsme díky aaapoptávce získali ucelený přehled cen a vybrali si řešení. Děkujeme.

Josef Rejholec, majitel firmy
MILVIT.cz

Rekonstrukce kuchyňské linky

Veronika Veselá

S Vašimi službami jsme velice spokojeni. V krátkém čase vždy obdržíme dostatečný počet nabídek, které usnadňují a urychlují naše rozhodování při volbě dodavatele. AAAPOPTAVKA šetří náš čas i peníze.

Lenka Foldynová
INSTALL CZ, s.r.o.

S Vašimi službami jsme spokojeni. Nabídky, které Vaším prostřednictvím získáváme, jsou většinou využity. Předpokládám, že budeme v této spolupráci pokračovat i v příštím roce.

Jiří Kopka, ředitel obchodního oddělení
VRBA, s.r.o.