Nakupujete vánoční dárky? Zapomeňte na půjčky!

25.11.2011

S blížícími se vánočními svátky stoupá nákupní horečka a většina domácností myslí na včasné nakoupení dárků pro své blízké. Až čtvrtina těchto domácností však k tomuto účelu využívá často nevýhodných půjček a hrozí tedy, že v se v následujícím roce propadnou do finančních problémů způsobenými neschopností splácet svoje závazky vzniklé v souvislosti s neobezřetností při vánočním shonu.

Ne vždy je nutné spoléhat na úvěrové společnosti a řešit nedostatek finančních prostředků formou půjček. Na českém trhu existuje možnost výrazně ušetřit při nákupu jakéhokoliv druhu zboží nebo služeb. Jedná se internetovou službu, jejíž prostřednictvím si zadáte jednoduchou poptávku na zboží či služby. Požadavek bude okamžitě doručen firmám ze stejného oboru jako Vaše poptávka. Během několika hodin po odeslání poptávky obdržíte od prověřených firem množství nabídek, jejichž porovnáním ve výsledku ušetříte až 30% běžné ceny dané služby nebo zboží. Z těchto obdržených nabídek si vybere tu, která je Vám nejvíce sympatická – například nabídku s nejnižší cenou.

Pro tuto internetovou službu se vžil všeobecně vnímaný termín „poptávkové systémy“. Důležitým ukazatelem pro uživatele těchto systémů je skutečnost, že použití služby je zcela zdarma. Při procesu nákupu si stačí rozmyslet, jaký druh zboží nebo služeb chcete nakoupit, zadáte si poptávku prostřednictvím poptávkového systému, a vyberete si z nabídek, které Vám firmy předloží. Srovnáním těchto nabídek můžete ušetřit až 30% z obvyklé ceny. Mezi nejpoužívanější poptávkové systémy patří AAAPOPTÁVKA.CZ, která se těší přízni největšího počtu klientů v ČR. „Za poslední rok jsme zaznamenali výrazný růst v počtu poptávek po zboží, které se těší velké oblibě díky možnosti porovnání cen,“ konstatuje Pavel Matoušek, jednatel společnosti AAA POPTÁVKA.CZ, s. r. o.

Nemusíte tedy spoléhat na úvěrové produkty, které se na první pohled tváří jako „výhodné“, ale můžete využít bezplatnou službu, která Vám ušetří značné množství finančních prostředků a to bez jakéhokoliv rizika.

Potřebujete poradit?

Kontaktujte nás na novém telefonním čísle (+420) 226 289 599.