Největší poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ v novém kabátě

09.01.2012

Poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ vkročil do roku 2012 s novým neotřelým designem stránek a intuitivním řešením nově vytvořených a vylepšených funkcí.

Po několika měsíčních přípravách programátorů, designérů a velice úzké spolupráci s uživateli je na světě neotřelá inovace poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ. Nové provedení projektu přináší především intuitivní řešení stránek v nadčasovém a velice příjemném grafickém zpracování. Došlo také ke zdokonalení původních a vzniku nových funkcí v rámci lety prověřeného poptávkového systému. Cílem této změny je především zpříjemnit a zjednodušit užívání novým, ale i pravidelným uživatelům tohoto webu, ke kterým patří jak dodavatel, tak poptávající uživatel (zákazník).

Kromě velkého skoku k lepšímu v rámci barevnosti a uspořádání stránky byly díky pravidelným konzultacím a diskuzím s uživateli, zakomponovány do inovace webu i jejich postřehy. Jsou to například nově využívané a přehlednější stromové struktury jednotlivých kategorií. Dalším krokem bylo zpřehlednění detailu kontaktů, které jsou určeny primárně pro dodavatele. Samozřejmě nebylo opomenuto ani nové intuitivní vyhledávání v rámci jednotlivých segmentů trhu u poptávek, veřejných zakázek a také v databázi dodavatelů. Pozornost tedy byla věnována z velké části intuitivnímu rozhraní pro dodavatele a poptávající uživatele, ale také veřejným zakázkám které se těší velké oblibě.

„Spolu s novým designem a celkovou inovací původního projektu jsme se zaměřili na zcela novou funkci, která je cílena prioritně jako nástroj pro poptávajícího (zákazníka). Je to tzv. „ hodnocení dodavatelů“. Princip je velice jednoduchý. Každý má možnost zaslat a doložit zkušenost s některým z dodavatelů, a to jak písemně, tak například i skrze fotodokumentaci. Tato hodnocení jsou v rámci našeho projektu shromažďována k náhledu ostatním zákazníkům, kteří si tak mohou ověřit spolehlivost jednotlivých dodavatelů. Hodnocení však mohou pomoci i dodavatelům samotným. Ti, kteří odvádějí kvalitní práci, tak dostávají doporučení od svých zákazníků. Právě díky těmto doporučením mohou získat více poptávek. Pro zákazníka je důležitá samozřejmě cena, ale i kvalita odvedené práce“ uvádí Pavel Matoušek, jednatel společnosti AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.

Kromě možnosti „ hodnocení dodavatelů“ ze strany zadavatele poptávky, nechala AAAPOPTÁVKA.CZ otevřeně zhodnotit i fungování sebe sama. Na tato hodnocení se můžete podívat v rámci video prezentace níže.

Hodnocení AAAPOPTÁVKA.CZ

Za rok 2011 uveřejnil poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ více než 120 000 poptávek v přibližné hodnotě 15 mld. Kč a necelých 30 000 veřejných zakázek malého rozsahu a podlimitních veřejných zakázek v přibližné hodnotě 68 mld. Kč. V současnosti je v databázi tohoto projektu více než 230.000 dodavatelů z nejrůznějších oborů činnosti. Tím AAAPOPTÁVKA.CZ potvrzuje, že s 53% podílem na trhu, dle zveřejněných poptávek za rok 2011, je největším online poptávkovým systémem v ČR. Mezi významné klienty tohoto projektu patří například společnost Alza.cz, značka VEKRA, Domanský, s.r.o., Kapsch, s.r.o. a další.