Společnost AAA POPTÁVKA.CZ podpořila projekt občanského sdružení „I MY“

16.01.2012

Pomoc dětem s mentálním, tělesným a kombinovaným postižením. Právě tak začal letošní rok 2012 pro společnost AAAPOPTÁVKA.CZ, s.r.o. ve spolupráci s občanským sdružením „I MY“.

Stejně jako v minulých letech se i pro rok 2012 rozhodla společnost AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o., podat skrze stejnojmenný poptávkový systém pomocnou ruku těm, kteří to nejvíce potřebují.

Ve spolupráci se Střediskem rané péče pro jihočeský region, nad kterým drží ochranou ruku právě občanské sdružení „I MY“, se podařilo vybrat nemalou finanční částku na podporu rodin a samotných dětí s mentálním, tělesným a kombinovaným postižením.

Kromě společnosti AAA POPTÁVKA.CZ se na finančním daru podíleli sami dodavatelé poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ, když v rámci speciální předvánoční akce, z každé zakoupené služby na www.aaapoptavka.cz darovali 500,- Kč právě na tento projekt.

Cílem tohoto projektu a tedy Střediska rané péče je především zlepšit kvalitu života dětí s tělesným, mentálním a kombinovaným postižením a posílit kompetence rodičů. Důležité je také snížit negativní vliv postižení nebo ohrožení na dítě a jeho vývoj. K tomuto všemu pomáhají nejen zaměstnanci tohoto projektu, kteří pravidelně k rodinám dětí s postižením vyjíždějí do terénu, ale také mnoho terapeutických pomůcek, canisterapie (terapie se psy) a mnoho dalších prostředků, díky kterým se zvedne, jak kvalita života dětí, tak jejich rodičů a dítě má tak mnohem větší šanci setrvat ve své původní rodině.

Podrobnější informace o aktivitách sdružení „I MY“ a také samotném projektu Střediska rané péče pro jihočeský kraj se dozvíte na webových stránkách sdružení www.imy-sdruzeni.cz, kde se můžete aktivně zapojit do podpory tohoto projektu.