AAAPOPTÁVKA.CZ pomáhá svým zákazníkům s nejlevnějším pojištěním na trhu

28.02.2012

Poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ přináší svým zákazníkům další bonus ve formě výhodného pojištění.

Jen několik týdnů po spuštění nové grafické podoby tohoto online poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ přichází portál s jedinečnou akcí pro své zákazníky. Především poptávající klienti se nyní mohou těšit z nejvýhodnějších nabídek pojištění na českém trhu a to díky spolupráci s největším poskytovatelem online pojištění v České Republice, projektem ePojisteni.cz.

Spolupráce těchto dvou projektů přináší všem zákazníkům poptávkového systému nejen možnost nezávazně a zdarma spočítat nejlevnější povinné ručení v ČR, ale také dárek v podobě kupónu na 200 Kč, který lze využít právě na toto pojištění od projektu ePojištění.cz. Dárkový kupón na slevu může uživatel poptávkového systému využít přímo na stránkách www.aaapoptavka.cz/pojisteni.

„Díky spolupráci s internetovým projektem ePojištění.cz máme nyní možnost zajistit našim poptávajícím uživatelům širokou nabídku nejlevnějšího povinného ručení v ČR. Zároveň nám tato spolupráce umožnila poskytnout našim uživatelům slevu právě na tento typ pojištění a to ve výši 200 Kč. Při výběru pojištění v rámci této bonusové akce mohou naši uživatelé uspořit až 1 750 Kč“ uvádí Lada Rajtrová, marketingová manažerka AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o..

Poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ touto unikátní akcí pro své zákazníky zahájil novou éru rozšiřování svých služeb, která pro nadcházející období slibuje aktivity směřující právě k podpoře a cíleným benefitům poptávajícího uživatele a také samotných dodavatelů.