Největší poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ přichází s osvětovou kampaní

08.03.2012

Největší poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ již od počátku roku 2012 neustále vylepšuje své služby. Po úspěšném vypuštění nového webu a nedávném zahájení spolupráce s projektem ePojištění.cz a společností Google se tento poptávkový systém pustil do masivní kampaně, díky které se představí široké veřejnosti také skrze televizní vysílání na TV Nova.

AAAPOPTÁVKA.CZ se rozhodla zpřístupnit své služby široké veřejnosti a především novým uživatelům, kteří ještě neměli příležitost poptávkového systému v minulosti využít. Kromě tradičních a osvědčených možností skrze prezentaci na internetu, se projekt pustil do masivnější kampaně a to prostřednictvím prezentace v televizním vysílání televize Nova, respektive v pořadu Rady ptáka Loskutáka.

Osvětová kampaň bude odstartována v neděli 11. 03. 2012 v 18:20 hod. na TV Nova právě formou reportáže v pořadu Rady ptáka Loskutáka a bude pokračovat aktivní prezentací skrze formáty dostupné na internetu.

Jarní kampaň poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ je určena především k podpoře oborů a činností spojených přímo či okrajově právě s jarem a potřebami široké veřejnosti v tomto období. V kampani se tedy setkáme zejména s podporou poptávky po službách a produktech z oboru stavebnictví a celkové péče o naše obydlí. Především to budou možnosti rekonstrukce domů a bytů, nábytek na zakázku, stavební materiály ale také například péče o zahradu o naše domovy jako takové. Vše tedy směřuje především ke službám a produktům, které jsou právě v jarním období na vzestupu.

AAAPOPTÁVKA.CZ je tak prvním projektem v moři poptávkových systémů, který provede širokou veřejnost skrze možnosti a služby těchto internetových projektů pomocí opravdu masivní osvětové kampaně a pokusí se tak dostat tuto nenáročnou, ale přesto efektivní službu mezi širokou veřejnost.