AAAPOPTÁVKA.CZ informuje o veřejných zakázkách a změnách které přináší aktuální novela zákona

29.03.2012

Největší poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ, který je zároveň poskytovatelem největší
databáze veřejných zakázek v ČR, připravil pro své uživatele souhrn informací, které se týkají právě novinek a celkových změn v legislativě veřejných zakázek v ČR.

Veřejná zakázka je poptávka vypisovaná subjekty státní správy. Zadavatelem veřejné zakázky tedy může být například Česká republika, státní příspěvková organizace, územní samosprávný celek (obce, národní park a další) nebo jakákoliv právnická osoba, která je financována převážně státem či jiným veřejným zadavatelem.

Předmětem veřejné zakázky může být poskytnutí dodávek, služeb ale také stavebních prácí. Kromě předmětu jsou veřejné zakázky rozděleny dle finanční hodnoty dané zakázky. Dělí se na tzv. nadlimitní veřejné zakázky, podlimitní veřejné zakázky a veřejné zakázky malého rozsahu.

Společnost AAAPOPTÁVKA.CZ, s.r.o. jako provozovatel největší databáze veřejných zakázek v České republice, připravil ucelený přehled o všech podstatných změnách v rámci novely zákona, která vstupuje v platnost již tuto neděli 01. 04. 2012. Podrobné informace k podstatným změnám v zákoně, získáte na odkazu níže:

Podrobný přehled podstatných změn v rámci novely Zákona o veřejných zakázkách

Na stránkách poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ si tak každá společnost, která bude mít zájem o odběr veřejných zakázek, může ihned objednat danou službu a získat tak kontakty na veřejné zakázky nadlimitní, podlimitní a malého rozsahu.