Největší poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ přichází s dubnovou soutěží o chytrý telefon HTC Cha Cha v hodnotě 5 000 Kč

10.04.2012

Této soutěže se může zúčastnit kdokoliv. Ať je to již pravidelný uživatel poptávkového systému tak zcela nově příchozí, který zkouší poprvé zdarma vložit poptávku
po službě či zboží. Jedinou podmínkou pro účast v soutěži je ohodnocení dodavatele, který poptávku účastníka soutěže a tedy poptávajícího realizoval. Tento bod je základním kamenem celé soutěže.

Pro možnost výhry tohoto chytrého telefonu od HTC musí uživatel zaslat na kontaktní email poptávkového systému info@aaapoptavka.cz referenci na svého dodavatele, tedy na firmu, která přes poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ jeho poptávku realizovala. Spolu s referencí zašle uživatel kontakt na sebe, název společnosti, které se reference týká a fotodokumentaci realizované poptávky.
Celá soutěž probíhá do 30. 04 2012. Po jejím ukončení bude výherce kontaktován týmem společnosti AAAPOPTÁVKA.CZ.

Co je to hodnocení dodavatele?

Hodnocení dodavatele je jedna z funkcí, která vznikla počátkem roku 2012 spolu s novým designem tohoto projektu. Tato funkce je cílena prioritně jako nástroj pro poptávajícího (zákazníka).
Díky ní má tak každý možnost zaslat a doložit zkušenost s některým z dodavatelů, a to jak písemně, tak například i skrze fotodokumentaci. Tato hodnocení jsou v rámci poptávkového systému shromažďována k náhledu ostatním zákazníkům, kteří si tak mohou ověřit spolehlivost jednotlivých dodavatelů. Zároveň tak dostávají dodavatelé doporučení od svých zákazníků. Díky kterým mohou získat více zakázek.

Za rok 2011 uveřejnil poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ více než 120 000 poptávek v přibližné hodnotě 15 mld. Kč a necelých 30 000 veřejných zakázek malého rozsahu a podlimitních veřejných zakázek v přibližné hodnotě 68 mld. Kč. V současnosti je v databázi tohoto projektu více než 230.000 dodavatelů z nejrůznějších oborů činnosti. Mezi významné klienty tohoto projektu patří například společnost Alza.cz, značka VEKRA, Domanský, s.r.o., Kapsch, s.r.o. a další.