Nový design slovenského poptávkového systému AAADOPYT.SK je na světě!

18.06.2012

Počátkem měsíce června 2012 byla spuštěna nová grafická podoba jednoho z nejsilnějších poptávkových systémů na slovenském trhu a to AAADOPYT.SK. Tento projekt tak navazuje na grafické změny, které provázely počátkem roku 2012 také největší poptávkový systém v ČR tedy AAAPOPTAVKA.CZ.

Po několika měsíčních přípravách programátorů, designérů a velice úzké spolupráci s uživateli je na světě zcela nové grafické pojetí slovenského projektu. Nové provedení přináší především intuitivní řešení stránek ve velice příjemném a přehledném grafickém zpracování. Došlo také ke zdokonalení původních a vzniku nových funkcí tohoto portálu. Cílem změny je především zpříjemnit a zjednodušit užívání novým, ale i pravidelným uživatelům tohoto webu, ke kterým patří jak dodavatel, tak poptávající uživatel (tedy zákazník).

Díky pravidelným konzultacím a diskuzím s uživateli stránky AAADOPYT.SK byly zakomponovány do inovace webu netradiční avšak efektivní změny. Jsou to například nově využívané a přehlednější stromové struktury jednotlivých kategorií. Dalším krokem je zpřehlednění detailu kontaktů, které jsou určeny primárně pro dodavatele . Samozřejmě nebylo opomenuto ani nové intuitivní vyhledávání v rámci jednotlivých segmentů trhu u poptávek, veřejných zakázek a také v databázi dodavatelů.

Projekt AAADOPYT.SK dal také vzniknout zcela novému typu nástroje tzv. "hodnocení dodavatelů“ Tato funkce je cílena prioritně jako nástroj pro poptávajícího (zákazníka), ale zároveň je velkým přínosem i pro samotné dodavatele tohoto poptávkového systému.

Princip nového nástroje je velice jednoduchý. Každý má možnost zaslat a doložit zkušenost s některým z dodavatelů, a to jak písemně, tak například i skrze fotodokumentaci. Tato hodnocení jsou v rámci projektu shromažďována k náhledu ostatním zákazníkům, kteří si tak mohou ověřit spolehlivost jednotlivých dodavatelů. Hodnocení však mohou pomoci i dodavatelům samotným. Ti, kteří odvádějí kvalitní práci, tak dostávají doporučení od svých zákazníků. Právě díky těmto doporučením mohou získat více poptávek. Pro zákazníka je důležitá samozřejmě cena, ale i kvalita odvedené práce.

Potřebujete poradit?

Kontaktujte nás na novém telefonním čísle (+420) 226 289 599.