Největší poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ přichází s velkou letní soutěží!

09.07.2012

Velká letní soutěž, která byla vyhlášena společností AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. je určena všem uživatelům poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ, tedy jak firmám tak samotným poptávajícím. Ve hře je nejen iPad od společnosti Apple ale také zájezd v hodnotě 20 000 Kč a další hodnotné ceny.

Soutěž trvající od 01. 07. 2012 do 31. 08. 2012, tedy celé letní prázdniny, je rozdělena do dvou samostatných soutěží, které probíhají paralelně.

Objednejte jakoukoliv službu a tipujte pro výhru!

První z letních soutěží je určena novým či stávajícím dodavatelům poptávkového systému. Účast je podmíněna zakoupením kterékoliv služby a to v době konání soutěže tedy v průběhu měsíců červenec a srpen 2012. Na základě zakoupení některé ze služeb poptávkového systému www.aaapoptavka.cz, se tedy může firma zúčastnit samotné soutěže a tipnout si, kolik poptávek bude zveřejněno na poptávkovém systému AAAPOPTÁVKA.CZ v období od 01. 07. 2012 do 31. 08. 2012.

Na autory prvních 3 nejbližších tipů čekají ceny ve formě Apple iPad pro celkového vítěze, druhé místo získá možnost využití jakékoliv služby z portfolia poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ do výše 3 000 Kč a třetí a zároveň poslední oceněný, bude odměněn poukázkou v hodnotě 500 Kč na čerpání pohonných hmot.

Zadejte poptávku, ohodnoťte její realizaci a vyhrajte zájezd!

Druhá část Velké letní soutěže je určena všem poptávajícím uživatelům AAAPOPTÁVKA.CZ.
Pro účast v soutěži, je nezbytné poptat a realizovat v období od 01. 07. 2012 do 31. 08. 2012 poptávku z jakéhokoliv oboru činnosti a v jakékoliv výši. Následně je třeba ohodnotit dodavatele, který onu poptávku realizoval a vše zaslat s potřebnými kontaktními údaji, fotodokumentací a daným hodnocením do společnosti AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o..

Počátkem měsíce září 2012 bude odbornou porotou vybráno nelepší ze všech zaslaných hodnocení dodavatele. Vítěz soutěže se může těšit na zájezd v hodnotě 20 000 Kč dle vlastního výběru, který do soutěže věnovala cestovní agentura Travel Esprit.

Veškeré podrobné informace k Velké letní soutěži a pravidlům obou soutěžních klání lze najít na stránce „Soutěž pro Dodavatele“ a stránce „Soutěž pro poptávající“.

Potřebujete poradit?

Kontaktujte nás na novém telefonním čísle (+420) 226 289 599.