Poradíme Vám, jak zvolit toho správného dodavatele a zároveň, jak získat nové klienty díky pozitivním referencím!

28.08.2012

Pozitivní i negativní hodnocení, je velmi důležitým faktorem při výběru dodavatele z jakéhokoliv oboru činnosti. Ať se zeptáte kohokoliv, pozitivní reference od blízkého člověka, ale i zcela cizích osob, které měly pozitivní zkušenost se svým dodavatelem, je k nezaplacení. Pozitivní reference se však netýká pouze menších firem a živnostníků, ale také větších společností.

Všude samá reklama ale mně fungují reference. Chcete mít jistotu dobře odvedené práce?

Pro poptávající uživatele ale i dodavatele byla vytvořena počátkem tohoto roku unikátní služba tzv. Hodnocení dodavatele. Tento unikátní projekt umožní poptávajícím podělit se o zkušenost s realizací poptávky a usnadní tak volbu ostatním poptávajícím při výběru finálního dodavatele realizace poptávky, právě díky velmi cenným referencím.

Dodavatelům tak tato služba umožní prezentovat svou práci při realizaci Vašich poptávek a získávat tak další zasloužené reference, které jsou v každém oboru činnosti velice důležitým faktorem ovlivňující konečný výběr spolehlivého a osvědčeného dodavatele.

Jako první a v současnosti i jediná společnost nabízí tuto formu prezentace získaných referencí poptávajícím uživatelům ze všech oborů činnosti největší poptávkový systém v ČR a to AAAPOPTÁVKA.CZ.

Jak může dodavatel reference získat?

Pro získání referencí může dodavatel oslovit přímo svého zákazníka, který mu tak bezplatně právě na stránkách poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ může udělit referenci.

Postačí, pokud zákazník zašle svou zkušenost s realizací poptávky spolu s názvem dodavatele a fotografickou dokumentací na email: info@aaapoptavka.cz

Další možností je také ohodnotit daného dodavatele přes formulář, uvedený v seznamu zadaných poptávek po přihlášení do profilu uživatele.

Kromě zcela nového a unikátního produktu Hodnocení dodavatele bychom Vám rádi připomněli naši Velkou letní soutěž, kde můžete získat zájezd v hodnotě 20 000 Kč od cestovní kanceláře Travel Esprit, nebo například oblíbený iPad od společnosti Apple a další hodnotné ceny. Soutěž končí již 31. 08. 2012.

Soutěž pro Dodavatele o iPad od společnosti Apple

Soutěž o Zájezd v hodnotě 20 000 Kč