Vyhlášení velké letní soutěže s AAAPOPTÁVKA.CZ je za námi.

26.09.2012

Velká letní soutěž, která byla vyhlášena společností AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. a byla určena všem uživatelům poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ, tedy jak firmám tak samotným poptávajícím, je u konce.

Ve hře byl nejen iPad od společnosti Apple, ale také zájezd v hodnotě 20 000 Kč od společnosti Travel Esprit a další hodnotné ceny.

A jak nakonec soutěž dopadla?

Soutěž trvající od 01. 07. 2012 do 31. 08. 2012, tedy celé letní prázdniny, má již své výherce.

Kdo získal zájezd v hodnotě 20 000 Kč dle vlastního výběru?

První část z Velké letní soutěže byla určena všem poptávajícím uživatelům AAAPOPTÁVKA.CZ.

Pro účast v soutěži, bylo nezbytné poptat a realizovat v období od 01. 07. 2012 do 31. 08. 2012 poptávku z jakéhokoliv oboru činnosti a v jakékoliv výši. Následně bylo třeba ohodnotit dodavatele, který onu poptávku realizoval a vše zaslat s potřebnými kontaktními údaji, fotodokumentací a daným hodnocením do společnosti AAAPOPTÁVKA.CZ, s.r.o..

Již počátkem měsíce září 2012 bylo odbornou porotou rozhodnuto o vítězi tohoto soutěžního klání.

Výherkyní se stala paní Aneta Svobodová z Jindřichova Hradce, která od odborné poroty získala největší počet hlasů ze všech účastníků soutěže za své hodnocení dodavatele v rámci rekonstrukce panelového bytu, a získala tak zájezd v hodnotě 20 000 Kč dle vlastního výběru, který do soutěže věnovala cestovní agentura Travel Esprit.

Jak dopadla rekonstrukce panelového bytu?

Kdo vyhrál iPad od společnosti Apple?

Druhá část velké letní soutěže byla určena novým či stávajícím dodavatelům poptávkového systému. Na základě zakoupení některé ze služeb poptávkového systému www.aaapoptavka.czse dodavatelé mohli soutěže zúčastnit a tipnout si, kolik poptávek bude zveřejněno na poptávkovém systému AAAPOPTÁVKA.CZ v období od 01. 07. 2012 do 31. 08. 2012.

Počet poptávek zadaných v období od 1. 07. 2012 do 31. 08. 2012 se vyšplhal na 20 533 poptávek.

A kdo měl ten správný odhad a umístil se tak mezi vítězi?

Vítězem 1. místa se stal Ondřej Ploch ze společnosti ImperialMedia s.r.o. s odhadem
19 500 poptávek, který si odnesl hlavní cenu v podobě iPadu od společnosti Apple

Vítězem 2. místa se stal podnikatel Libor Vacek s odhadem 21 586 poptávek,
který si odnesl cenu za druhé místo a to možnost objednávky jakéhokoliv produktu od společnosti AAAPOPTÁVKA.CZ v hodnotě 3000 Kč