Velká soutěž o iPad 4 generace zná svého výherce

10.01.2013

Velká soutěž o iPad 4 generace, která byla vyhlášena společností AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. a které se mohl zúčastnit každý poptávající uživatel systému AAAPOPTÁVKA.CZ, byla ukončena.

Pro výherce soutěže byla připravena hodnotná cena v podobě revolučního iPadu 4 generace od společnosti Apple.

Soutěže o tuto hodnotnou cenu se mohl zúčastnit každý poptávající uživatel systému AAA POPTÁVKA.CZ. Soutěž probíhala od 1. 11. 2012 do 31. 12. 2012 a v tomto období bylo nezbytné, aby každý účastník soutěže zadat poptávku z jakéhokoliv oboru činnosti a v jakékoliv výši, zrealizoval ji a ohodnotil dodavatele nejpozději do konce roku 2012. Poté už stačilo zaslat vše spolu s fotodokumentací realizace poptávky do společnosti AAAPOPTÁVKA.CZ, s.r.o.

O výherci bylo rozhodnuto již začátkem měsíce ledna 2013, kdy odborná porota zvážila dodržení podmínek u všech zúčastněných poptávajících a vyhodnotila nejoriginálnější fotodokumentaci realizace poptávky.

A kdo se stal výhercem nového iPadu 4 generace?

Výhercem se stal pan Jaromír Hanel z Opavy, který od odborné poroty obdržel nevíce výherních hlasů ze všech zúčastněných poptávajících. Pan Hanel zdokumentoval akci „Vyzdění stěny včetně vykopání starého posezení“, a stal se tak novým majitelem iPadu 4 generace od společnosti Apple.

Podívejte se s námi na výherce soutěže!