AAAPOPTÁVKA.CZ ovládla v roce 2012 trh s nabídkou Veřejných zakázek!

29.01.2013

Poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ, který je zároveň poskytovatelem největší databáze veřejných zakázek v ČR, opět rozšířil počty veřejných zakázek publikovaných na svých internetových stránkách a zároveň tak i řady spokojených zadavatelů a firem, které veřejné zakázky realizují.

„Již 4. rokem provozujeme v rámci našeho projektu AAAPOPTÁVKA.CZ také sekci Veřejné zakázky. Díky důvěře našich uživatelů a to především v tomto případě v rámci subjektů státní správy, které tyto veřejné zakázky vypisují, jsme v uplynulém roce dosáhli úspěchu v podobě 41 389 zveřejněných veřejných zakázek nadlimitních, podlimitních a také malého rozsahu o celkovém objemu 229 miliard Kč. Oproti roku 2011 tedy stoupl počet veřejných zakázek zveřejněných na našem poptávkovém systému o 42% a jejich finanční objem o více než trojnásobek. Podařilo se nám tak uspokojit mnohem více klientů než v uplynulých letech a potvrdit tak naše prvenství mezi projekty, které se nabídkou veřejných zakázek zabývají“ uvedl Jakub Sklenář, výkonný ředitel společnosti AAAPOPTÁVKA.CZ, s.r.o., která poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ provozuje.