AAAPOPTÁVKA.CZ je tu s Velkou podzimní soutěží o nezničitelný telefon!

01.09.2014

Další z podzimních soutěží od AAAPOPTÁVKA.CZ je tu. I letos si mohou dodavatele největšího poptávkového systému v ČR zasoutěžit o unikátní ceny, které je nejen potěší, ale také podpoří v aktivním podnikání.

Letošní ceny Velké podzimní soutěže jsou určeny novým ale i stávajícím dodavatelům společnosti AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.. Letos se může zúčastnit soutěže opravdu každý dodavatel a získat jedinečnou cenu hned ve třech kolech podzimní soutěže.

Za každý kalendářní měsíc, počínaje měsícem září 2014, bude vylosován jeden výherce z řad dodavatelů, který získá téměř nezničitelný telefon Caterpillar CAT B15 Dual Sim.

Soutěž trvající od 01. 09. 2014 do 30. 11. 2014 tak umožní 3 výhercům získat chytrý telefon v hodnotě 6 999 Kč, který je téměř nezničitelný. Smartphone Caterpillar CAT B15 Dual SIM je extrémně odolný pro práci ve špatném počasí, pád z výšky 1,8 m pro něj není žádný problém a ani prach mu nijak neublíží. S tímto chytrým telefonem lze telefonovat i 16 hodin bez problémů.

Podmínky účasti v soutěži

Velká podzimní soutěž je určena novým a stávajícím dodavatelům poptávkového systému. Účast je podmíněna zakoupením kterékoliv služby a to v době konání soutěže. Na základě zakoupení některé ze služeb poptávkového systému www.aaapoptavka.cz, se firma či živnostník automaticky dostává do slosování o výhru v podobě Smartphone Caterpillar CAT B15 Dual SIM.

Vyhlášení soutěže

V průběhu 3 kalendářních měsíců následujících po měsících, ve kterých soutěž probíhala, bude vždy vylosován jeden výherce. Tedy v průběhu měsíce října 2014 bude vylosován dodavatel, který v měsíci září 2014 uhradil některou ze služeb poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ. Stejně tak bude losován výherce za měsíc říjen 2014 a listopad 2014. Poslední výherce této Velké podzimní soutěže bude tedy vylosován v průběhu měsíce prosinec 2014.

Veškeré podrobné informace k Velké podzimní soutěži a pravidlům účasti můžete najít na stránce „Velká podzimní soutěž o nezničitelný chytrý telefon Caterpillar CAT B15 Dual SIM“