Jak ušetřit na dovolené až 30%?

17.07.2009

Plánujete dovolenou a nemáte ještě vybranou cestovku, popřípadě destinaci nebo hotel? Zajímá Vás především cena a kvalita služeb nabízená cestovkami?

Nejjednouším a časově nejméně náročným řešením je elektronické zadání poptávky, které je poskytováno zdarma. Vaše poptávka, kterou si zadáte přes některý z poptávkových serverů, např. www.aaapoptavka.cz, bude rozeslána cestovním kancelářím, z jejichž nabídek budete moci vybírat pro Vás cenově nejpříznivější variantu. Nabídky od cestovek Vám přijdou do Vaší e-mailové schránky a Vy si tak budete moci v klidu porovnat cenové nabídky od jednotlivých kanceláří.

Hlavním důvodem, proč při výběru dovolené volit poptávkový systém, je především ve většině případů nižší cena, kterou za zájezd zaplatíte, a to z toho důvodu, že cestovní kanceláře registrované v poptávkových serverech se vždy snaží nábídnout nižší cenu než za normálních okolností. Jednotlivé cestovky z důvodu konkurečnosti a snahy získat klienta nabízí rozličné slevy, bonusy, akce atd. Ve výsledku, při výběru pro Vás nejzajímavější nábídky, můžete na Vaší dovolené ušetřit až 30% z původně očekávané ceny.

Vaše poptávka bude schválena do jednoho pracovního dne a ihned odeslána všem registrovaným cestovkám, které nabízejí zájezdy do Vámi definované lokality. Následně Vám do e-mailové schránky zašlou své cenové nabídky a na Vás již zbývá jen si vybrat cestovku podle Vašich představ.

Pokud tedy dosud váhate, a stále nemáte jasno, kam letos na dovolenou, doporučujeme zadání poptávky přes portál www.aaapoptavka.cz. Můžete se těšit na zajímavé nabídky a především levnější dovolenou než-li jste původně očekávali.