Tiskové zprávy na AAADODAVATEL.CZ

13.09.2010

Společnost AAA POPTÁVKA, s.r.o., provozuje firemní katalog AAADODAVATEL.CZ a nabízí největší poptávkovou databázi v ČR. Portál AAADODAVATEL.CZ je určen především pro prezentaci klientů společnosti AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.

Právě k prezentaci současných klientů slouží i nová služba Tiskové zprávy ZDARMA, kterou portál AAADODAVATEL.CZ připravil pro všechny registrované klienty. Vydávání tiskových zpráv a PR článků patří dnes na internetu k důležitým nástrojům komunikace mezi dodavateli a spotřebiteli. Proto Vám nabízíme prostřednictvím této nové služby možnost informovat své potenciální klienty o nových produktech, změnách v managmentu či o zajímavých milnících ve Vaší společnosti. Rychlost a jednoduchost jsou hlavní předností naší služby. Po přihlášení na Váš účet můžete zadat svou tiskovou zprávu zcela ZDARMA. Tiskovou zprávu zkontrolují naši pracovníci a během několika hodin ji uveřejníme. Tiskové zprávy ZDARMA budou propagovány v e-mailech společnosti AAA POPTÁVKA.CZ a naši pracovníci následně zkontaktují také další odběratele zveřejněných informací.

Zadávání tiskových zpráv je zcela ZDARMA a bez závazků pro každého registrovaného dodavatele. Vyzkoušejte zadání tiskové zprávy a uveřejněte svou první tiskovou zprávu na portále AAADODAVATEL.CZ.