Exvalos spol. s r. o

Váš specialista na ložiska

Ložiska byla, jsou a vždy budou důležitou součástí fungování většiny strojů. Jejich význam a důležitost je lidstvu známá již od dob antiky. Potřebujete-li tento významný lidský objev pořídit, je pro Vás firma Exvalos tím pravým partnerem. Jedná se o špičku ve svém oboru, a to nejen díky více jak dvacetileté praxi, ale také díky množství produktů, které si prostřednictvím jejich e-shopu můžete pořídit z pohodlí Vašeho domova.

 

Ložiska jsou základ

Největší prostor mají ve firmě již výše zmiňovaná ložiska. Jejich typů a druhů mají opravdu nespočet a i výběr výrobců je velmi obsáhlý. V jejich sortimentu najdete produkty firem NSK, ZVL, ZKL, FBJ, SLOVNAFT, TOTAL, BAHCO, LOCTITE, MOLYKOTE, HF MARKET a mnoha dalších. Pokud potřebujete s výběrem poradit, neváhejte odborníky z firmy Exvalos kontaktovat. Svým zákazníkům se vždy snaží pomoci a poradit nejen se správným výběrem.

„Nabízíme ucelený sortiment ložiskové techniky. Ložiska kuličková, ložiska válečková, ložiska soudečková, ložiska jehlová, ložiska kuželíková, ložiska kluzná, kloubová ložiska a hlavice, lineární ložiska a vodící tyče, kuličkové šrouby, válečkové šrouby a další.”

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti EXVALOS spol. s r. o.

EXVALOS spol. s r. o.

  • Dobrovského 367
  • Lanškroun 56301
  • IČ: 48151599
  • DIČ: CZ48151599

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu