Spolehlivá řešení s.r.o.

Snižte náklady na vytápění

Hledáte způsob, jak snížit náklady na vytápění vašeho domu a zvýšit pohodlí pro vás a vaši rodinu? Pokud ano, máme pro vás perfektní řešení - chytré termohlavice Vicki od firmy Spolehlivá řešení s.r.o. Jsou odborníky na dodávku a instalaci těchto moderních termohlavic Vicki, které vám umožní úsporu energie a lepší kontrolu nad topením vašeho domu. Tyto chytré termohlavice jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi, včetně senzorů, které měří teplotu a umožňují tak úspornou regulaci topení. S chytrými termohlavicemi Vicki budete moci řídit topení na dálku, prostřednictvím aplikace pro mobilní telefony nebo webového rozhraní. To vám umožní nastavit teplotu přesně podle vašich představ a preferencí, což zajišťuje optimální pohodlí a úsporu energie.

Za firmou Spolehlivá řešení s.r.o. stojí profesionálové, kteří se postarají o měřidla energií od A do Z. Zajišťují jejich dodávku, montáž, zapojení, servis, odečet i rozúčtování.

Výhody instalace chytré termohlavice Vicki:

  • Úspora energie a peněz - Díky chytré regulaci topení se Vicki dokáže učit, jak rychle a jak často se daný pokoj ohřívá, a poté upravit topení tak, aby bylo co nejefektivnější a šetřilo energii. Tím lze snížit náklady na energie a peníze, které jsou spojeny s provozem topení.
  • Pohodlnost - Chytrá termohlavice Vicki umožňuje uživateli ovládat topení z mobilní aplikace. Tím lze jednoduše a rychle změnit nastavení topení, aniž bychom museli fyzicky vstávat a nastavovat topení ručně. To je obzvláště výhodné v případě, kdy jsme mimo domov a chceme nastavit topení na určitou teplotu např. než dorazíme z práce, z chaty nebo z dovolené. Pokud jste naopak zapomněli snížit topení a jsme mimo domov?  I v tomto je Vicki nepostradatelný pomocník.
  • Jednoduchá instalace - Vicki je snadno instalovatelná na většinu radiátorů a není potřeba žádné složité elektroinstalační práce. Firma Spolehlivá řešení s.r.o. Vám se vším pomůže.

Chytré funkce - Chytrá termohlavice Vicki má mnoho funkcí, jako například automatickou detekci oken a okenních dveří, které zabraňuje zbytečnému vytápění pokojů, když jsou otevřené. Vicki také dokáže komunikovat s ostatními chytrými zařízeními v domě, jako jsou například senzory vlhkosti a kvality vzduchu, aby se topení automaticky přizpůsobilo podmínkám v místnosti.

„Jsme sehraný a zkušený tým řemeslníků a jsme tu pro vás po celém území ČR.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Spolehlivá řešení s.r.o.

Spolehlivá řešení s.r.o.

  • Kleny 51
  • Provodov-Šonov 55203
  • IČ: 09034277
  • DIČ: CZ09034277

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu