Vanilková s.r.o.

Vanilková? Jahodová? Čokoládová? 

Vanilková? Jahodová? Čokoládová? Kdo z nás bys si uměl představit parný letní den bez tak osvěžujícího, lahodného a sladkého potěšení? Zmrzlina bezpochyby patří mezi lidmi k jedné z nejoblíbenějších sladkých pochutin. Pokud je Vaším oborem prodej nebo výroba zmrzliny, Vanilková s.r.o. je firma, kterou hledáte. Specializuje se totiž na prodej a servis profesionálních strojů na výrobu zmrzliny nebo ledu.

 

Nabídka strojů

Díky jejich e-shopu si můžete pořídit stroje na klasickou točenou zmrzlinu, tříšť nebo také přístroje na výrobu ledu, které můžete využít v jakémkoliv gastronomickém zařízení. Pokud tedy zvažujete koupi takovýchto strojů pro Vaše zařízení, určitě neváhejte tuto firmu kontaktovat.

Rolovaná zmrzlina

I zmrzlina však podléhá trendům. Jedním z nich je v posledních letech jistě trend rolované zmrzliny. Pokud ve své nabídce chcete mít i toto netradiční podání zmrzliny, i Vy budete s výběrem u této firmy jistě spokojeni.

Díky smíchání základních ingrediencí a rozprostření na mrazící desku získáte plochu plnou této lahodné pochoutky. Pro dosažení správného efektu rolované zmrzliny, následně za použití odmrazovacího pedálu stačí tenkou vrstvu začít rolovat pomocí špachtle do požadované spirály. Tyto mražené, chutné spirály pak můžete podávat na jakýkoliv způsob. Je libo oříšky, čokoládu či ovoce? Vše už záleží jen na Vašich preferencích a na chuťových pohárcích Vašich zákazníků.

Pokud si ale třeba nejste jisti, co si pod pojmem rolovaná zmrzlina představit, ale tento koncept Vás zaujal, neváhejte a navštivte stránky Vanilková s.r.o. a nechte se inspirovat popisem celého postupu. Navíc zde naleznete nejeden recept, jak tuto skvělou zmrzlinu připravit.

„Výrobník rolované zmrzliny není u nás příliš rozšířený, ale stává se stále populárnější.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Vanilková s.r.o.

Vanilková s.r.o.

  • Záhřebská 760/46
  • Praha 2 12000
  • IČ: 05584574
  • DIČ: CZ05584574

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu