LB stav s.r.o.

Od návrhu po kolaudaci

Stavební firmy v České republice nabízejí široké spektrum služeb a produktů v oblasti stavebnictví. Tyto firmy dnes mohou realizovat kompletní stavební projekty, od návrhu, projektové dokumentace, až po výstavbu a kolaudaci. Specializují se na stavby různého charakteru a velikosti, včetně rodinných domů, bytových domů, průmyslových budov a dalších. Dále nabízejí renovace, modernizace a rekonstrukce stávajících budov, včetně oprav a údržby staveb.

Celkově řečeno, stavební firmy v České republice nabízejí širokou škálu služeb, produktů a odborných znalostí, aby pomohly klientům naplnit jejich stavební potřeby a přání. Mezi takto komplexně a odborně zaměřenou firmu patří i LB STAV s.r.o. Jedná se o firmu s dlouholetou tradicí, která působí na trhu již od roku 1997. Stojí za ní řada realizovaných zakázek v České republice, ale i v zahraničí, např. Německu, Velké Británii. Společnost LB STAV s.r.o. je Vám schopna zrealizovat jakýkoliv stavební záměr, a to již od stádia zpracování projektové dokumentace až po dokončení a kolaudaci díla. Samozřejmostí je také provádění oprav a údržby stávajících objektů, včetně renovací historických fasád. Velikost zakázky není nijak omezena. Firma realizuje vše od drobných akcí až po zakázky v objemu milionů korun.

LB STAV s.r.o. nabízí:

Novostavby

Provádí novostavby na klíč. Výstavbu RD, BD a dalších objektů od počátku návrhu až po kolaudaci stavebního díla. Vytvoří Vám projektovou dokumentaci, obstarají stavební povolení, zajistí výstavbu, a konečnou kolaudaci. V případě zájmu rovněž nabízí odborný stavební dozor a budou kontrolovat vše, pro Vaši spokojenost.

Rekonstrukce

Poskytují svým zákazníkům širokou škálu služeb, které jsou zaměřeny na rekonstrukce staveb. Specializují se na kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader apod. Jsou schopni zrekonstruovat vše tak, aby to bylo srovnatelné s původním stavem budovy před poškozením.

„Realizujeme zakázky od drobných akcí až po zakázky v objemu milionů korun.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti LB stav s.r.o.

LB stav s.r.o.

  • Krátká 1137/5
  • Plzeň 30100
  • IČ: 25210637
  • DIČ: CZ25210637

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu