Bagro s.r.o.

Ekologická recyklace odpadu

Stavební průmysl je jedním z největších producentů odpadu na světě. Stavební odpad se skládá z různých materiálů, jako jsou beton, cihly, dřevo, kovy a další. Tento odpad může mít negativní dopad na životní prostředí, protože jeho uložení může způsobovat znečištění půdy a vody. Proto je důležité stavební odpad recyklovat. Recyklace stavebního odpadu spočívá v třídění a separaci různých materiálů z odpadu a jejich dalšího zpracování. Beton, cihly a kameny se mohou rozdrtit a použít jako základ pro nové stavby nebo jako materiál pro výrobu nových produktů.

Máte stavební odpad, objekt k demolici, zeminu z výkopů a nevíte si s tím rady? Obraťte se na firmu BAGRO s.r.o. Jedná se o spolehlivého partnera pro recyklaci. Jejich filozofie je jednoduchá – zrecyklují Váš stavební odpad a vytvoří z něj nový stavební materiál. A jak to funguje? Přijedou, odeberou od Vás stavební odpad, zeminu a přemění, roztřídí na frakce a stavební materiál. Zrecyklují Váš stavební odpad a vytvoří z něj nový stavební materiál. Díky tomuto procesu šetří přírodu a zároveň Vám nabízí stavební materiál za nižší cenu než tradiční stavební materiály.

Firma BAGRO s.r.o. provádí:

  • drcení stavebních materiálů od stavební suti, betonů, kamenů až po asfaltové kry
  • drcený materiál umí následně roztřídit na 3 různé frakce podle zrnitosti
  • provádí roztřídění výkopové zeminy na zeminu jemnou zásypovou a frakce kameniva z této zeminy
  • velké kusy betonů, panelů nadělí hydraulickými kleštěmi a následně nadrtí na štěrk do různé frakce 0-63mm s tím, že separují výztuž z těchto prvků odděleně od drceného materiálu
  • vše provádí strojně s minimální ruční prací

„Téměř polovina stavebního odpadu se díky nám vrací k opětovnému využití.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Bagro s.r.o.

Bagro s.r.o.

  • Francouzská 1265
  • Jindřichův Hradec II 37701
  • IČ: 17243203

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu