TRUHLÁŘSTVÍ KARLÍK s.r.o.

Nejen klasická truhlařina

Truhlářství je staré řemeslo, které se vyvíjelo po tisíciletí. Truhláři vyrábí nejen klasický nábytek, jako jsou stoly, židle, skříně, ale také kuchyňské linky, postele a skříně přesně na míru a dle požadavků zákazníků. Výroba nábytku na míru má mnoho výhod. Zákazník si může vybrat materiál, barvu a design nábytku, což mu umožní vytvořit dokonalý vzhled jeho domova.

Touto cestou Vám představíme TRUHLÁŘSTVÍ KARLÍK. Jedná se o firmu, která působí na trhu již 20 let. Za tuto dobu zrealizovali nespočet malých i velkých zakázek. Jejich motto je „Nejdůležitější je pro nás vaše spokojenost“. Při každé realizaci zakázky je pro ně samozřejmostí osobní přístup, kdy buď sami přichází s konkrétním návrhem a možností realizace zakázky nebo se snaží splnit klientské představy, s přihlédnutím k realizovatelnosti každého takového přání. TRUHLÁŘSTVÍ KARLÍK Vám vyrobí na přání kuchyňskou linku, postel, skříně na míru a řadu dalších výrobků.

Kuchyňské linky

Kuchyňské linky jsou jedním z nejdůležitějších prvků v domácnosti, protože jsou středem rodinného života. Musí být praktické, funkční a esteticky příjemné. Kuchyňské linky na míru jsou ideální volbou, pro atypické nebo malé prostory, zkrátka aby vyhovovaly potřebám a vkusu zákazníků. Může se jednat o kuchyně v moderním designu, s minimalistickým vzhledem a širokou paletou barev, nebo o klasické kuchyně s tradičním dřevěným nábytkem.

„Samozřejmostí je pro nás osobní přístup při realizaci každé zakázky, kdy buď sami přicházíme s konkrétním návrhem a možností realizace zakázky nebo se snažíme splnit klientské představy.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti TRUHLÁŘSTVÍ KARLÍK s.r.o.

TRUHLÁŘSTVÍ KARLÍK s.r.o.

  • Dětská 2562/160
  • Praha 10 10000
  • IČ: 08125899
  • DIČ: CZ08125899

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu