Hůša,s.r.o.

Velkoobjemové nádrže

Použité velkoobjemové nádrže dnes nacházejí stále značné využití. Prodej použitých velkoobjemových nádrží zároveň zohledňuje ekologické aspekty a tím šetří životní prostředí. Díky nákupu a renovaci použitých nádrží se minimalizuje produkce odpadu a zbytečné spotřeby zdrojů.

Nákup a renovace použitých průmyslových nádrží

Firma Hůša, s.r.o. se již řadu let specializuje na nové i použité průmyslové nádrže, ale i výrobní technologie pro různá průmyslová odvětví. Zaměřují se na nákup a odbornou renovaci použitých nádrží, které vracejí opět k použití do prodeje. Dodávají nerezové, laminátové a ocelové nádrže pro různé účely. Jejich využití je rozhodně žádané v potravinářském průmyslu při zpracování surovin, při výrobě potravin a nápojů, dále v chemickém průmyslu, zemědělství, stavebnictví, těžebním průmyslu a řadě dalších. Vzhledem k tomu, že se jedná o velice specifický, ale velmi žádaný sortiment, určitě se firma snaží vyhovět potřebám každého zákazníka, který se na ně obrátí. Je zřejmé, že použité nádrže jsou mnohem ekonomičtější než nové a zároveň nabízejí vysokou kvalitu a spolehlivost. Všechny dodávané zařízení firma důkladně kontroluje, jelikož jejich doménou je dodávat kvalitu za příznivou cenu. Tento přístup umožňuje zákazníkům získat kvalitní nádrže, a to za mnohem nižší a atraktivnější cenu než v případě nových produktů.

Dodavatel použitých nádrží pro ČR i zahraničí

V současné době patří firma Hůša, s.r.o. mezi přední dodavatele těchto produktů nejen v České republice, ale i v zahraničí. Kromě prodeje nádrží a technologií poskytují také poradenství, proberou s vámi naplánovaný projekt a pomohou s jeho realizací.

„Přikláníme se k ekologickým řešením tím, že nabízíme kvalitní použité nádrže, které prošly renovací a kontrolou, čímž podporujeme udržitelnost a šetrný přístup k životnímu prostředí.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Hůša,s.r.o.

Hůša,s.r.o.

  • Nerudova 209/10
  • Praha 1 11800
  • IČ: 04508327
  • DIČ: CZ04508327

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu