PPbau services s.r.o.

Od základů po střechy

Výběr správné stavební společnosti pro realizaci vytouženého projektu je stejně důležitý jako správně položený základový kámen. Proto je nutné zvolit s rozvahou tu nejvhodnější firmu, které tento úkol svěříte.

Společnost PPbau services s.r.o., která byla založena již v roce 2017 s velice obšírnou a komplexní nabídkou služeb může představovat vhodného partnera právě pro Vaši realizaci. Jejich hlavním zaměřením jsou veškeré stavební práce. Proto Vám mohou podat pomocnou ruku při stavbě a rekonstrukci rodinných i bytových domů, administrativních budov, ale i logistických hal.

Díky rozsáhlé nabídce služeb představuje společnost PPbau services s.r.o. ideální volbu pro ty, kteří chtějí celé dílo vložit do rukou odborníků. Ti se postarají o celkovou realizaci, a to od základu až po finální výsledek. V nabídce této společnosti proto naleznete službu stavby na klíč. Díky této možnosti se můžete bezstarostně těšit na nové bydlení, a to bez zbytečného zatěžování se samotnou realizací. Tuto odpovědnost za Vás převezme právě samotná firma. Vám nezbývá již nic jiného než se těšit a připravovat si správné dekorace, abyste se ve svém novém bydlení cítili opravdu jako doma.

„Od roku 2017 realizujeme zakázky po celé České republice. Od administrativních budov a logistických hal až po bytové a rodinné domy. Díky našim letým zkušenostem v oblasti stavebnictví si můžete být jisti naší kvalitně odvedenou prací.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti PPbau services s.r.o.

PPbau services s.r.o.

  • Opavská 6230/29a
  • Ostrava - Poruba 70800
  • IČ: 05911273
  • DIČ: CZ05911273

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu