Martin Kebort

Dřevěné bedýnky pro jakékoli využití

Pan Kebort v roce 2016 založil rodinnou firmu na výrobu bedýnek s vidinou toho, že jeho ručně zpracované bedýnky budou ozdobou nejen ochodů, ale i domácností. V krásách Českého ráje využil svých truhlářských dovedností a začal ručně vyrábět nejen přírodní, ale i opálené bedýnky. Bedýnky, které se nejen dají využít pro ovoce a zeleninu, ale také jako doplněk vaší domácnosti.

Dřevěné bedýnky budou také velice skvělé pro hračky vašich ratolestí, doplněk vaší kanceláře či kuchyně. Jelikož jsou bedýnky vyráběny ve dvou různých variantách, tak skvěle zapadnou do světlého i tmavého interiéru či exteriéru. Chcete si pouze uspořádat svou dílnu či zahradní kůlnu? I to není problém. Bedýnky můžete naplnit jakýmkoli obsahem, který vás napadne. Bedýnky jsou vhodné i jako dárkové balení pro vaše blízké, které chcete obdarovat netradičním způsobem. Obdarovaní pak mohou nejen využít obsah bedýnky, ale i bedýnku samou. Což beru jako velice praktický a originální dar. Fantazie či nápady jsou pouze na vás.

Bedýnky lze vyrobit i do interiéru vašeho domu či bytu. Truhláři také vyrábí police a poličky, které můžete využít pro knihy či fotografie z dovolené. Jelikož se jedná o výrobu na zakázku, tak je pouze na vás kolik a jaké poličky si  zvolíte. Chcete si sestavit atypickou knihovnu? Ta představa mě jako velkou čtenářku velice nadchla.

„Jsme regionální firma z malebného Českého ráje, který nás inspiruje každým dnem tvořit produkty pro Vás s tou největší kvalitou a láskou, kterou truhláři mohou svým produktům propůjčit.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Martin Kebort

Martin Kebort

  • Dílce 4
  • Dílce 50601
  • IČ: 76431690

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu