CiIrCo s.r.o.

Kvalitní německá kosmetika na dosah ruky

V roce 1963 v Berlíně Ingrid a Erich Asamovi založili rodinnou společnost, která vyráběla kosmetické a drogistické zboží. Manželé se nezabývali pouze výrobou, ale také výzkumem různých látek a jejich účinky na naši krásu. Firma se rozrůstala a v roce 1969 otevřela výrobní závod v Horním Bavorsku. Dnes má firma tři výrobní závody a mnoho dalších značkových společností působících v Německu. Kosmetiku vyváží i do dalších zemí V Evropě i ve světě. Součástí firmy je i společnost BIOVIN Naturprodukte, ve které zpracovávají nejmodernějšími technologiemi přírodní látky, které se následně využívají v produktech.

Iris cosmetic, která působí zde v České republice a na svém e-shopu nabízí produkty firem, jako jsou KRÄUTERHOF, KRÄUTERHOF FACE, ALTER HEIDESCHAFFER, které spadají pod ASAM COSMETIC, kterou založili již zmínění manželé Asamovi. Na e-shopu naleznete masti, vazelíny, léčivé gely, krémy pro pomoc s celulitidou. Péče o vlasy, jako jsou šampony, kondicionéry, masky a oleje. Zvláště bych zmínila přírodní heřmánkové, kopřivové a rozmarýnové šampóny  Krémy na obličej, čištění pleti, balzámy na rty, pleťová séra.

V nabídce jsou také produkty s kyselinou hyaluronovou. Kyselina hyaluronová je všestranná molekula cukru, které jsou připisovány zázračné vlastnosti. Je to hydratační látka, která se vyskytuje i v našem těle. Dokáže na sebe navázat velké množství vody a tím zajistit lepší tkáňovou obnovu a přísun kyslíku a živin. V kosmetice je skvělá na regeneraci jizev, ale také udržuje naši pleť pevnou, pružnou a zajišťuje tvorbu nových kolagenových a elastinových vláken. V Iris cosmetic výrobky s touto kyselinou naleznete nejen v ampulích, ale také denním a nočním krému, očním krému, balzámu na rty a v čistícím gelu a obličejovém peelingu. Všechny tyto produkty můžete zakoupit zvlášť nebo i v dárkovém balíčku, kterým můžete potěšit nejen sebe, ale i své blízké. Na stránkách Iris cosmetic nechybí ani  péče o nohy a ruce a produkty pro sportovce, kde naleznete chladivé i hřejivé gely.

„Produkty jsou vyrobeny z bylinek z krásných luk Horního Bavorska.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti CiIrCo s.r.o.

CiIrCo s.r.o.

  • Zdíkov 312
  • Zdíkov 38472
  • IČ: 26041979
  • DIČ: CZ26041979

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu