Poptávka: realizace topení v novostavbě rodiném domě

Avatar
. před 16 lety
#94153589 • Pardubický • Stavebnictví
Poptávám topení:

Popis: podklady pro zpracování cenové nabídky na realizaci topení v novostavbě rodinném domě
Lokalita: Ochozi u Nasavrk

Text poptávajícího:
Tepelná ztráta domu činí 6 KW: ( v přízemí 3,5 KW , v podkroví 2,5 KW ) Jedná se o přízemní dům s obytným podkrovím – v příloze jsou výkresy obou podlaží. V celém přízemí, kromě spíže počítám s podlahovým topením = 64 m2 podlahové plochy.

V obývací místnosti o ploše 30 m2 budou umístěna kachlová kamna, proto zde musí být navržena větší rozteč hadic podlahového topení, aby se tato obytná místnost příliš nepřehřívala. Před montáží podlahového topení v přízemí sám dodělám izolace podlah včetně zateplení tvrzeným orsilem, proto již pravděpodobně nebude potřeba pokládat zateplovací desky pod hadice podlahového topení, můžete navrhnout jiný způsob vedení hadic položených na tvrzený orsil.
Vrchní beton si pravděpodobně zajistím sám.

Zároveň potřebuji v přízemí zapojit okruh od výměníku kachl. kamen ke kombinovanému ohřívači vody v koupelně – dražice okc 125 s, který je asi 1,5 m od kachl. kamen za nosnou zdí - v koupelně.
Dále prosím zakalkulovat nákup a zapojení expanzní nádoby o obsahu minimálně 12 litrů a také čerpadla minimálního výkonu 500 l/ hod výkon včetně montáže k výměníku kamen.
Plus navrhnout a následně provést ochranu teplovodního výměníku proti jeho přehřátí v případě výpadku el. proudu a následného zastavení čerpadla.

V podkroví bude vytápění řešeno 4 radiátory umístěnými pod okny, měděné trubky k jednotlivým radiátorům budou vedeny v podlahách, které jsou zateplené mezi trámy orsilem a zbývá tam volný prostor ( cca 15 cm ) na vedení těchto trubek

Zdroj vytápění tvoří kachlová kamna s teplovodním výměníkem o výkonu 10 až 15 KW. Z toho ½ výkonu jde do prostoru,kde jsou umístěny a ½ výkonu jde do teplovodního výměníku. Jedná se o kamna Karelie 3025 s výměníkem – výrobce ABX Rumburk.

Nevím zda bude nutné zpracovat projektovou dokumentaci na realizaci tohoto topení, nebo jestli řešení navrhnete sami. Také potřebuji vědět v jaké fázi mám smontovat kachlová kamna na místě, abych Vás pozdější montáží nezdržoval. To samé platí o umístění kombinovaného ohřívače vody. O vodovodní přípojku mám požádáno u vodárenské společnosti v Hlinsku, zatím nevím, kdy bude hotová. Také čekám na el. přípojku od ČEZu bude asi v květnu, zatím tahám elektřinu od domu rodičů přes cestu cca 50 metrů.

Do cenové nabídky prosím započítat práci a veškerý potřebný materiál ( trubky polybuten,rozdělovací stanici, skříňku instalace,uzavírací kohouty, spojky, čerpadlo, expanzní nádou,ventily, 4 radiátory s termohlavicemi, měděné trubky a další příslušenství )

Platnost poptávky: 1 měsíc.

Profil poptávajícího: soukromá osoba z Chrudimy.

Děkuji za nabídky.
Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se
Číslo poptávky 94153589
Datum zadání 30. 4. 2008
Kraj Pardubický
Kategorie Stavebnictví

Podobné poptávky

Avatar
Drobná
Více poptávek přímo na Váš e-mail.
Drobná
Avatar
Poptávka: revize kotle Dakon, Brniště
Václav K. před 3 hodinami
Drobná
Detailní

Ještě více poptávek přímo na Vás e-mail

Stačí vyplnit Váš kontakt a my se ozveme s dalšími informacemi.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Pro více informací vyplňte údaje níže.

Poptávka: realizace topení v novostavbě rodiném domě

Poslední ověření proběhlo 35 minut nazpět

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Tuto poptávku Vám ZDARMA ověříme!

Zanechte nám na sebe kontakt. Dáme Vám vědět, zda je poptávka stále aktuální.

Poslední ověření proběhlo 35 minut nazpět

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami

Poslat e-mailem