SWISTAR s.r.o.

S námi bude výrobní proces jednodušší

S námi bude výrobní proces jednodušší. Rychlý a přesný řez, kvalita a precizní systém charakterizují stroje, za jejichž kvalitu se zaručíme.

Jsme firma Swistar a zajišťujeme dodávky strojů, prodej nástrojů, záruční a pozáruční servis strojů a technický support k maximálnímu pohodlí obsluhy stroje. Již od roku 2003 se zabýváme distribucí výrobních CNC technologií společnosti iECHO Science & Technology Co a firmy AXYZ. V oblasti tiskárenského průmyslu spolupracujeme s firmou Lintor Technologies z Taiwanu.

iECHO – mnoho muziky za málo peněz.

Stroje společnosti iECHO jsou technologií pro univerzální a bezpečné využití. Řezání, frézování a zpracování všech materiálů. Součástí dodávky strojů je aplikace iBright a CutterServer, které umožňují ovládání technologie jako zapínání a vypínání upínacích zón na stole nebo nastavení výšky nástrojů. Velkou výhodou je nástrojová variabilita, která umožňuje zpracování široké škály materiálů a nástrojů. Samozřejmostí je také automatický výměník nástrojů. Využitím strojů iECHO lze vytvořit plnohodnotné poloautomatické i plně automatické řezací - frézovací pracoviště.

„Poskytujeme komplexní služby v oblasti dodávek strojů a nástrojů, a to včetně záručního a pozáručního servisu, což zajišťuje spolehlivost a dlouhodobou podporu zákazníkům.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti SWISTAR s.r.o.

SWISTAR s.r.o.

  • Josefa Kočího 1556/8
  • Praha 5 - Radotín 15300
  • IČ: 26765934
  • DIČ: CZ26765934

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu