Virtuální realita umožňuje popsat trojrozměrnou virtuální scénu, do které může uživatel zasáhnout a stát se tak její součásti. Hlavní doménou je interaktivita scény, díky které lze s předměty pohybovat, otáčet a vůbec všemožně je animovat. Dalšími výhodami jsou integrace různých medií do scény, jako je třeba zvuk, video nebo flashová aplikace.
Velmi důležitou výhodou je datová nenáročnost scén, z čehož vyplývá možnost využití na různých mediích, kde velikost dat hraje zásadní roli, konkrétně třeba internet. Nejzajímavější využití, které nám virtuální realita poskytuje, je integrace do internetových stránek, čímž můžeme implementovat vizualizaci libovolného zboží, prezentaci společnosti, navigaci v budovách či implementaci her. Virtuální realitu lze generovat pomocí databáze a data ze scény taktéž ukládat.
3D virtuální realita je podporována hlavními webovými prohlížeči jako Internet Explorer, Firefox, Opera i systémy Windows Mobile na PDA. Dále pro vás můžeme vytvořit prezentační CD, šetřič obrazovky nebo samostatnou aplikaci.

Údaje

Cena:
Platební podmínky: neurčeno

Poslat e-mailem

Kontaktovat