- Firma provádí návrh a vlastní výrobu zakázkových strojních celků s poloautomatickým nebo plně automatickým řízeným provozem.
- Strojní zařízení jsou navrhována na zakázku a jsou řešena, dle požadavku dodavatele.
- Zařízení jsou určena pro různá odvětví výroby a to zejména dřevozpracující firmy a zámečnické dílny a firmy pracující v opravárenství.
- Provádíme vlastní konstrukci strojů, od malých poloautomatických řezacích, obráběcích, nebo tvarovacích strojů po velké formátovací, obřezávací, zakracovací frézovací automaty s plným elektronicky řízeným provozem.
- Naše konstrukční řešení jsou implementována převážně na stroje, které nejsou standartně vyráběny,a je potřeba je postavit na zakázku včetně vlastního návrhu konstrukce automatizace a vlastní dodávky. Naše společnost má vlastní dílny s plným strojním vybavením na výrobu těchto strojů.
- Na řízení elektroniky našich strojů využíváme řídících jednotek Siemens Moeller a Hitachi, díky kterým můžeme libovolně měnit elektronický chod stroje a přizpůsobit ho daným požadavkům zákazníka bez nutnosti složitých úprav v instalacích. Koncepce konstrukcí stroje je řešena ocelovou nebo aluminiovou nosnou či nesenou konstrukcí a přídavných částí včetně koncepce výceúčelového příslušenství strojů.

Údaje

Cena:
Platební podmínky: neurčeno

Poslat e-mailem

Kontaktovat