Optimalizace technologie výroby džemů a ovocných pomazánek s vyšším obsahem nutričně a senzoricky významných látek

LB
Libor B. před 11 lety
#121576 • Jihomoravský • Poradenství
Popis:
- spolupráce na realizaci projektu Optimalizace technologie výroby džemů a ovocných pomazánek s vyšším obsahem nutričně a senzoricky významných látek
- bližší informace poskytne na vyžádání zadavatel veřejné zakázky
Lokalita:
- okres Břeclav
Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se
Číslo zakázky 121576
Datum zadání 8. 2. 2013
Datum zveřejnění 7. 2. 2013
Datum ukončení 4. 3. 2013
Cena 1 000 000 Kč
Druh Služby
Kraj Jihomoravský
Kategorie Poradenství

Podobné zakázky

LP
VM
Konzultační služby
Veronika M. před 22 dny
Více zakázek přímo na Váš e-mail.
EP

Ještě více zakázek přímo na Vás e-mail

Stačí vyplnit Váš kontakt a my se ozveme s dalšími informacemi.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Optimalizace technologie výroby džemů a ovocných pomazánek s vyšším obsahem nutričně a senzoricky významných látek

Máte-li zájem o více informací či o kontakt na zákazníka, vyplňte formulář níže a my se Vám co nejdříve ozveme zpět.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.