NEOB Energy s.r.o.

Elektřina bez sítě

Hledáte řešení, jak zajistit nepřetržité napájení v případě výpadku elektrické energie? Lze využít záložního zdroje (UPS) nebo motorgenerátoru (MTG). Obě tato zařízení slouží k poskytnutí elektrické energie v případě výpadku nebo nedostatku hlavního zdroje napájení. Mají různé funkce a použití.

Záložní zdroj se běžně používá v budovách, nemocnicích, datových centrech, průmyslových zařízeních a dalších kritických zařízeních, kde je nepřetržitý provoz nezbytný. Záložní zdroje mohou být ve formě dieselových nebo plynových generátorů, baterií nebo jiných zdrojů energie. Motorgenerátor je zařízení, které kombinuje funkce motoru a generátoru v jednom. Slouží k přeměně mechanické energie na elektrickou energii. Motorgenerátory jsou stroje užívané jako záložní zdroje, pro zpravidla dlouhodobější dodávky energie (hodiny až dny). Rozsah využití motorgenerátorů je tedy velmi široký.

Pokud uvažujete o koupi UPS poprvé nebo potřebujete výkonnější záložní zdroj, obraťte se na firmu NEOB Energy s.r.o. Firma Vám nabízí znalosti získané více jak 10 letou specializací v oboru záložních zdrojů. Neváhejte se na tyto odborníky v oboru obrátit s jakýmkoliv dotazem. Zodpoví všechny dotazy, pomohou s návrhem a realizací projektu, přesně pro Vás na míru.

„Realizuje dodávky na klíč dle individuálních potřeb zákazníků.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti NEOB Energy s.r.o.

NEOB Energy s.r.o.

  • 1. máje 268
  • Zastávka 66484
  • IČ: 03709434
  • DIČ: CZ03709434

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu