Ing. Ludvík Vízdal

Projektové výkresy ve strojírenství

Pokrok je přirozeným a kýženým výsledkem lidského úsilí. Postupné zlepšování, objevování nového, revoluce a převraty ve vědění. Bez myšlenek bychom neměli pokrok, ani to, co v dnešní době považujeme za běžnou součást našich životů. Myšlenky ovšem zůstanou jen myšlenkami, pokud je nejsme schopni přivést k životu.

Od reálného díla je však nutné ujít dlouhou cestu, která skýtá mnohé fáze. Tou nejdůležitější je jistě přenesení myšlenky takzvaně na papír. Jasná předloha pro přesné sestrojení nového průmyslového stroje je kriticky důležitým aspektem, bez kterého se strojní průmysl neobejde. Rádi bychom Vám proto představili pana Ing. Ludvíka Vízdala, jehož zaměřením je právě výkresová činnost v rámci strojírenství.

 

Nabízené služby:

  • Projektové práce ve strojírenství
  • Návrhy v programech 3D
  • Zhotovení produktu dle výkresu

 

Pan Ing. Vízdal se specializuje primárně na kompletní projektové práce ve strojírenství jako jsou například návrhy strojů, výrobních linek nebo jakýchkoliv zadaných konstrukcí. Jediné, co potřebujete pro zhotovení Vašeho produktu je jasná vize o tom, jak by měl fungovat a vypadat. Veškeré nákresy a modely za Vás již pan Ing. Vízdal zajistí a pomůže Vám i s jejich případným zhotovením. Díky novým technologiím je schopen vykreslit modely i v rámci 3D programů, za pomoci nichž mají zákazníci reálnější představu, jak bude daný produkt v realitě opravdu vypadat.

„Jedním z klíčových kroků při přeměně myšlenek na skutečné stroje a výrobky je vytvoření detailního výkresu a 3D modelu.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Ing. Ludvík Vízdal

Ing. Ludvík Vízdal

  • Boženy Němcové 659/51
  • Podivín 69145
  • IČ: 72398426
  • DIČ: CZ7205184052

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu