EVROPSKÁ FINANČNÍ AGENTURA s.r.o.

Váš partner při vymáhání odškodného

V našem životě se občas dostaneme do situace, kdy se nám nic, na co sáhneme nedaří. Ať už se jedná o strasti běžného dne jako jsou připálený oběd nebo zaseknutý zip na kalhotech nebo naopak něco, co nás dokáže vyvést z vlastního komfortu a přivede nás do situací, ve kterých jsme si nikdy nemysleli, že je možné se ocitnout. Někdy i pouhá účast na situaci, za kterou nemůžeme, může vést k tomu, že se dostaneme do svízelné situace, ze které potřebujeme pomoci.

 

Za takovou situací nemusíme hledat nic neobvyklého. I tak běžná činnost jako je jízda autem může v tomto ohledu představovat riziko. Většina z nás vlastní řidičské oprávnění a ať už méně či více se někdy ocitneme za volantem našeho čtyřkolového pomocníka. Výlety, nutná jízda do práce nebo návštěva rodiny na vzdálenějších místech. Automobil nám slouží, ale při jeho používání můžeme narazit na nepříjemné situace, jako jsou dopravní nehody. Ať už způsobené námi nebo někým jiným, řešení takovýchto situací nebývá nikdy snadné. Obzvláště pokud jsou do jejich řešení zapojeny pojišťovny, od kterých se snažíme, v případě pouhé účasti na nehodě, získat nárokovanou částku, a to jak při újmě na zdraví tak na samotném majetku. To stejné platí také pro pracovní úrazy. I když se snažíme být opatrní, někdy se může stát, že i my skončíme v pracovní neschopnosti s úrazem. Právě i v těchto případech můžeme potřebovat pomocnou ruku při vymáhání našeho nároku na odškodnění.

„Spolupracujeme s renomovanými advokátními kancelářemi, posudkovými lékaři a soudními znalci. Díky tomu jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu služeb a profesionálně hájit zájmy našich klientů. Samomozřejmostí je zajištění kompletního servisu od žádosti až po vyplacení odpovídajícího odškodného.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti EVROPSKÁ FINANČNÍ AGENTURA s.r.o.

EVROPSKÁ FINANČNÍ AGENTURA s.r.o.

  • Trávník 2096
  • Staré Město 68603
  • IČ: 29250269
  • DIČ: CZ29250269

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu