LOKO ŠMÍD s.r.o.

Opravy kolejových vozidel

Potřebujete zajistit písemnou agendu spojenou s logistikou na železničních vlečkách podle platné legislativy? O to se postará firma LOKO ŠMÍD s.r.o. Zajistí pro vás také opravy kolejových vozidel a kolejí.

 

Provoz železničních vleček

Každý majitel železniční vlečky je podle zákona povinen zajistit komplexní péči a výkony spojené s vlečkou. Je třeba se starat nejen o provozní, ale také o legislativní a administrativní stránku. Péči o všechny prvky kolejového svršku a činnosti podle platné legislativy pro vás zajistí firma LOKO ŠMÍD s.r.o.

 

Akreditovaná firma s zkušenostmi

Firma LOKO ŠMÍD s.r.o. je akreditovaná firma, která zabezpečí provoz vlečky podle nařízení o drahách č. 266/94 Sb. na základě úředního povolení, které bylo vydáno drážním úřadem pro danou vlečku. Postará se také o správu předpisů. V této oblasti se věnuje i správě smluv s dopravci nebo dalšími organizacemi, které souvisejí s provozem na vlečce.

 

Prohlídky, měření a opravy vleček

Provoz vlečky vyžaduje od jejího majitele zajistit pravidelné prohlídky podle vyhlášky 177/95 Sb. S tím vám může pomoci firma LOKO ŠMÍD s.r.o. Ať už vlastníte vlečku s jednou kolejí nebo s více kolejemi o délce několik kilometrů, postará se o provádění stavebně-údržbových kontrol. V případě výskytu poruch zajistí provedení všech potřebných oprav.

 

„V našem týmu dáváme do všeho srdce. Když vaše lokomotiva škytá, jsme tady, abychom jí dali druhý dech.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti LOKO ŠMÍD s.r.o.

LOKO ŠMÍD s.r.o.

  • Nové Lesy 19
  • Bílá Třemešná 54401
  • IČ: 07416881
  • DIČ: CZ07416881

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu