Resort Brdy

Odpočinek v srdci přírody

Hledáte výjimečné místo jako stvořené pro firemní akce, školení, vánoční večírky, svatby, oslavy výročí nebo wellness víkend? V samém srdci nádherné přírody se nachází místo, které není pouhým hotelem, restaurací, či wellness centrem, ale oázou nezapomenutelných zážitků a zábavy - Resort Brdy. Jedná se o překrásné místo, kde se rodí vzpomínky a kde se snoubí vynikající pohostinnost s pohodlím. My Vás s tímto moderním a multifunkčním Resortem Brdy dnes seznámíme a představíme jaké služby a možnosti pro Vás nabízí.

Resort Brdy je ideální místo pro firemní nebo rodinné akce, ubytování zajišťuje moderně a funkčně zařízený hotel, který nabízí ubytování pro 60 hostů. Jeho nespornou výhodou je vynikající dostupnost. Vzdálenost z Prahy je 67 km, cca 46 minut po D5, Exit 50 a z Plzně po D5, 28 km cca 20 minut.

Firemní akce, soukromé oslavy, veselé vánoční večírky

Resort Brdy není jen místem na odpočinek, ale nabízí možnosti i pro vaše pracovní a osobní události. Pro školení a teambuildingové aktivity nabízí moderní konferenční prostory s vybavením a zázemím a kapacitou pro cca 30 osob. K dispozici je velká projekční plocha, projektor, pódium, skvělé ozvučení, nechybí ani bar a možnost využití venkovní terasy s markýzou.

Svatby

Pro romantické svatby je toto prostředí jako stvořené. Čím je tak výjimečné? Dvě restaurace, kaplička, svatební brány na louce u rybníka, ubytování v tří hvězdičkovém hotelu a krásná místa, pro ty nejhezčí svatební fotografie. Na přání Vám připraví svatbu snů, v rodinném prostředí a přesně dle vašich požadavků a představ.

„U nás je každý den dobrodružstvím a každá noc je sen.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Resort Brdy

Resort Brdy

  • Nádražní 536
  • Mýto 33805
  • IČ: 46820795
  • DIČ: CZ6461140444

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu