GOLF GARDEN SERVICE s.r.o.

Mistři zelených hřišť

Hledáte-li firmu, které svěříte zadání projektu nové výstavby golfového hřiště, zahrady, či parku, dovolte, abychom Vám představili firmu Golf Garden Service s.r.o.

Jedná se o přední specialisty v oboru právě výstavby i servisu a svým klientům nabízí ty nejlepší služby. S více než dvacetiletou tradicí a zkušeností se řadí mezi vyhledávanou volbu klientely s požadavky na co nejlepší výsledek zadaného projektu. S prací této firmy tak budou spokojeni všichni, kdo hledají nadstandardní služby a profesionální přístup.

Dominantu této firmy jednoznačně představují profesionální služby v oblasti výstavby golfových hřišť. Ve spolupráci se svými partnery se již podíleli na více než dvaceti golfových projektech. V rámci tohoto velmi specifického oboru, který vyžaduje jasnou vizi, preciznost a profesionalitu na nejvyšší úrovni se zaměřují na veškeré aspekty, které samotná výstavba i následná údržba vyžadují.  Zabývají se takzvaným hrubým i jemným shapingem. Hrubý shaping obnáší hrubé terénní úpravy, které představují základovou desku samotného golfového hřiště. Jemný shaping naopak zajišťuje finální úpravu trávníku a modelaci povrchů před samotným osetím.

Pod pojmem golfového hřiště si každý z nás představí krásně zelený, vždy upravený trávník. To by nebylo možné bez správného závlahové systému. Správná závlaha je klíčem ke stále zelenému a celistvému trávníku, ale její přemíra může naopak zapříčinit jeho zničení. Proto stejně tak, jak je důležité závlaha, je důležité zajistit správnou drenáž. Firma se tak specializuje na zajištění správného drenážního systému pro odvodnění hracích ploch. Po zajištění veškerého základu pro golfové hřiště přichází na řadu samotné zatravnění a zajištění zeleně, která činí každé golfové hřiště tím, čím je. Proto za Vás firma Golf Garden Service s.r.o. zajistí správný výběr substrátů a materiálů pro green. Osetí a výsadba stromů pak již představuje samotný finální dotek této firmy, po kterém je Vaše hřiště připravené na první odpaly.

„V tvorbě golfových hřišť se snoubí přísnost geometrie s volností přírodních linií, jako tanec přesnosti a náhody.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti GOLF GARDEN SERVICE s.r.o.

GOLF GARDEN SERVICE s.r.o.

  • V Podbabě 2602/29b
  • Praha 6 - Dejvice 16000
  • IČ: 02468166
  • DIČ: CZ02468166

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu