Milan Micka

Stínění pro moderní bydlení

Stínící technika v bytě je nepostradatelným pomocníkem, kterým můžeme regulovat prostup světla, venkovní a vnitřní teplotu a v neposlední řadě i soukromí v prostoru. Zahrnuje různé typy produktů, jako jsou rolety, žaluzie, markýzy a další.

Mezi důležité funkce stínící techniky patří jednoznačně ochrana před sluncem, kde stínící technika umožňuje efektivní regulaci slunečního záření. To zabraňuje přehřívání místností, pomáhá nám při práci, kdy chrání před nepříjemným odleskem na displejích elektroniky. Nelze opomenout ani energetickou úsporu, kdy správně zvolená stínící technika může pomoci snížit náklady na energii tím, že reguluje teplotu v místnosti. Například v zimě může být účinná izolace stínících produktů klíčem k udržení tepla uvnitř.

Máte rádi soukromí, zastínění v letních parných měsících, rádi spíte v zatemněné místnosti nebo byste rádi doplnili interiér o estetické stínící prvky? Dodávky rozmanité a kvalitní stínící techniky Vám nabízí firma Milana Micky z Prahy, která se zabývá dodávkou a montáží stínící techniky na míru a související projekční činností. Jedná se o firmu, která pracuje s certifikovanými materiály české výroby a poskytuje plnohodnotný servis dle přání zákazníka.

„Při výběru produktů klademe důraz na používání kvalitních materiálů a nejnovějších technologií, s čímž souvisí i dlouhodobá záruka a dostupný servis výrobků.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Milan Micka

Milan Micka

  • Jičínská 226/17
  • Praha 3 - Žižkov 13000
  • IČ: 04342313
  • DIČ: CZ9208131416

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu