Lenka Bitrmanová

Najděte domov snů

Prodej, pronájem, či koupě nemovitostí je stále téma, které hýbe naším realitním trhem. Pokud jste se dostali do situace, že otázku bydlení potřebujete řešit, tak se doporučujeme obrátit vždy na zkušeného profesionála v oboru. Lenka Bitrmanová je realitní makléřkou, která své práci rozumí, umí klientům naslouchat a dle Vašich požadavků a přání Vám pomůže zrealizovat cestu k vysněnému bydlení.

Její specializací je prodej, koupě a pronájem domů, bytů, dále prodej, či koupě rekreačních objektů a v neposlední řadě Vám díky svým zkušenostem pomůže i s pozůstalostí a dědickým řízením. Realitní makléřka Lenka Bitrmanová, je člověk, který dělá svoji práci s láskou, nadšením a její práce ji baví a vždy je pro ni na 1. místě spokojený klient. Své realitní služby nabízí v lokalitě: Praha a Střední Čechy. Stále váháte? V této souvislosti se nabízí otázka, proč využít služeb realitního makléře? Realitní makléř může být velmi užitečný v řadě situací:

Znalost trhu:

Makléři mají obvykle dobrý přehled o aktuálních trendech na trhu nemovitostí a mohou vám poskytnout užitečné informace o oblasti, ve které hledáte nemovitost.

„Domov není jen místo, je to pocit, který vám poskytne správný realitní profesionál.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Lenka Bitrmanová

Lenka Bitrmanová

  • Radim 404
  • Radim 28103
  • IČ: 04322819

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu