JRLionVideo

Inovativní foto-video agentura

Video produkce představuje jeden z novodobých způsobů prezentace produktů či služeb, který si vybírá stále více firem. Ve světě, ve kterém momentálně žijeme, bývá občas složité na první pohled zaujmout nebo vymanit se běžným standardům. 

Právě proto se foto-video agentura JRLion inovativním způsobem zaměřuje na rozličné oblasti foto i video prezentace a zachycení eventů či životních okamžiků. Jedná se o profesionální firmu, která se svým klientům snaží nabídnou vždy jen ty nejlepší služby, a to přesně podle jejich zadání. Pan Jurák se nebojí žádných výzev a snaží se vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům svých klientů, a to vždy k jejich maximální spokojenosti. O té rozhodně svědčí také fakt, že se na trhu pohybuje již více než dvacet let.

 

Nabízené služby

  • Reality – foto, video
  • Virtual Staging | Home
  • Virtual Staging | Renovation
  • Virtual Staging | Outdoor
  • Promo – foto, video
  • Event – foto, video
  • Svatební reportáže
  • Oprava starých fotografií (renovace) 

Při své práci se pan Jurák zaměřuje na emoce, které považuje za jeden z nejdůležitějších aspektů při prezentacích všeho rázu. Při zachycení jedinečných životních okamžiků, jakými jsou svatby nebo například maturitní plesy jsou emoce, které při těchto událostech prožíváme jedním z nejdůležitějších aspektů. Ty se pro Vás v rámci foto i video prezentace snaží zachytit tak, abyste při každém opětovném pohledu na fotografie či videa mohli tyto kouzelné okamžiky prožívat stále znovu, a to i za mnoho let poté. Jelikož mnoho klientů, kteří byli privátními zákazníky se díky jedinečné dokumentaci stali firemními, je vidět, že tuto vizi naplňují. Emoce taktéž vkládá při firemních a realitních prezentací v rámci zadání zadavatele.

Specializací firmy JRLion je úzká spolupráce s realitními makléři, kteří mohou svým klientům díky inovativní a špičkové práci této agentury nabídnout pohled na své budoucí bydlení ještě předtím, než do onoho prostoru skutečně vkročí. V rámci nabídky služeb realitním makléřům se pan Jurák zaměřuje nejen na emocionální foto a video prezentace, které jsou doplněny nádhernou scenérií okolí, a to i včetně záběrů z ptačí perspektivity. Aby byly prezentace jedinečné doplňuje je o 2D a 3D půdorysy dané nemovitosti, virtuální stagingem, jedinečnou hudbou a dalšími moderními marketingovými prezentacemi.

Fotografie a video jsou pro makléře nedílnou součástí makléřské práce, kterou pan Jurák dokáže zvednout ze standardních prezentací na jedinečné a emocionální. Fotografie umí krásně vystihnout podstatu nemovitosti statickým způsobem, ale video naopak umí krásně propojit jedinečné scenérie s dokonalou hudbou a tím dokáže na člověka promluvit hlubším způsobem. Díky spojení fotografií a videa si tak kupující může jasně představit, jaké bydlení v dané nemovitosti opravdu může být. 

Pokud byste však jako realitní makléř chtěl či chtěla nabízené nemovitosti povznést ještě na vyšší úroveň, nabízí pan Jurák služby v rámci takzvaného Virtual Stagingu. Prázdné či neútulné místnosti jsou neútulné a většinou přehlížené, vybavením o virtuální nábytek a zařízení, zvýší představivost klienta a povzbudí jeho emoce. Zároveň virtuální staging je možné využít jako budoucí architektonický návrh uspořádání.

„Nejsou neprodejné nemovitosti, pouze nemovitosti, které jsou špatně a nevkusně prezentované.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Richard Jurák - JRLionVideo

Richard Jurák - JRLionVideo

  • Francouzská 2465
  • Kladno 27201
  • IČ: 71111000

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu