EM-trading s.r.o.

Brána do světa vynikajících nápojů

EMDRINKS je spolehlivý průvodce světem nejlepších a nejkvalitnějších alkoholických i nealkoholických nápojů. Poskytují skvělý výběr, profesionální servis a bezkonkurenční zážitek. Stali se jedním z předních online obchodů specializujících se na široký sortiment alkoholických i nealkoholických nápojů.

 

Široká nabídka

V EMDRINKS je pro každého něco. S rozmanitým výběrem alkoholických i nealkoholických nápojů, včetně kvalitních vín, různých pivních speciálů, exkluzivních destilátů a dalších specialit.Každý si najde to své a to bez ohledu na to, jestli jste milovník vína nebo sháníte skvělý destilát pro zvláštní příležitost, EMDRINKS má vše, co potřebujete.

Jedním z klíčových faktorů, který odlišuje EMDRINKS od ostatních, je jejich neustálé hledání nových produktů. Pravidelně rozšiřují svou nabídku, která zahrnuje lokální speciality, ale i nápoje z celého světa. Zákazníci mohou objevovat nové chutě a produkty, které nejsou běžně k dostání.

 

Přehlednost a expertní rady

Nakupování na EMDRINKS není jenom o nákupu nápojů, ale také o objevování nových chutí a zážitků. Webové stránky jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlný a přehledný zážitek při procházení sortimentu. Zákazníci získávají přístup k detailním informacím o jednotlivých produktech, včetně jejich původu, chuti  a doporučení jakým způsobem nápoj podávat.

„Naše nabídka, která uspokojí každého milovníka kvalitních nápojů. Objevte nové chutě a užijte si bezkonkurenční servis.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti EM - trading s.r.o.

EM - trading s.r.o.

  • Přeštická 1094/8
  • Praha 15 10200
  • IČ: 28226887
  • DIČ: CZ28226887

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu