ELKOVA

Elektroinstalace pro každého

Profesionální firma ELKOVA, s více než 20-ti letou praxí, provádí celou řadu elektroinstalačních prací, která zahrnuje silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace, spolu s odpovídajícím servisem. Své služby poskytují v bytových, průmyslových a komerčně využívaných objektech. Neustále se zlepšují a rozvíjí své nabízené služby. Pojďme se s nimi seznámit.

Elektroinstalace

Máte v plánu rekonstruovat elektroinstalaci, připojit nový elektrospotřebič, nebo jen zprovoznit osvětlení? Tak jste tu správně. Profesionální týmy vám nejen pomohou, ale také poradí a zrealizují vaše požadavky na elektroinstalace.

Přihlášky a revize

Firma dále provádí výchozí i periodické revize silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace dle platných norem, kvalifikovanými revizními techniky. Vaše elektroinstalace bude v bezpečných rukou.

Zabezpečovací systémy

Dodávají a montují elektronické systémy od renomovaných výrobců, které lze využít v nejrůznějších typech objektů. Bezpečnost vašeho domova je vždy prioritou.

Domovní telefony

Mezi jejich další specializaci patří rekonstrukce a dodávky systémů videotelefonů, což přispívá k zvyšování bezpečnosti a pohodlí vašeho bydlení. Nástupce klasických zvonků dnes hojně využívají i administrativní budovy.

„Poskytujeme komplexní záruční a pozáruční servis, díky kterému můžete zůstat klidní po celou dobu naší spolupráce.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Libor Kovařík

Libor Kovařík

  • U Dubu 392
  • Všenory 25231
  • IČ: 68587473
  • DIČ: CZ7305100022

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu