AQUATECHNIK Moravia, s.r.o.

Nadpis článku

Oprava bazénu určitě může nabídnout spousty výhod. Pojďme se společně podívat na to, proč byste nad ní měli přemýšlet. Každý bazén se může opotřebovat a začne ztrácet svou původní krásu. Starší varianty bazénů mohou vykazovat různé nedostatky a netěsnosti, což může vést k úniku vody a zvýšené náročnosti na údržbu. Rekonstrukce bazénu může tyto problémy odstranit. Tím se zlepší jeho funkčnost, sníží provozní náklady a dodáte mu nový tzv. „nový kabát“. A to už stojí za úvahu. Součástí rekonstrukce bazénů je dnes běžná i modernizace bazénových systémů a technologií. Například přidání lepšího vyhřívání, vodních prvků, nebo moderního osvětlení, může zvýšit komfort a zábavu a vylepšit uživatelský a estetický dojem pro každého uživatele.

Pokud tedy přemýšlíte, zda se pustit do rekonstrukce, obnovit jeho vzhled a propůjčit mu novou tvář, jdete na to správně. I bazén si zaslouží investici, která vydrží spousty let. Touto cestou Vám představíme firmu AQUATECHNIK Moravia s.r.o. Jedná se o spolehlivého a dynamického partnera ve světě vodních projektů, které zastřešuje od A do Z., s více jak 15. lety bohatých zkušeností. Díky tomu se řadí mezi přední projekční, dodavatelskou a technologickou firmu, s bohatým portfoliem úspěšného dokončení, u více jak 250 projektů.

Proč si vybrat AQUATECHNIK Moravia s.r.o.?

Jejich služby, které nabízejí lze rozdělit do tří základních kategorií: kompletní servis bazénových a wellness provozů, dále provádění hydroizolací (nádrží, bazénů, jímek, podlah, stěn, montáže PVC fólií pro mnohostranné využití) a v neposlední řadě související stavební práce a sanace stavebních konstrukcí.

„Modernizace bazénů je naší specialitou - od vylepšeného vyhřívání až po moderní osvětlení, vše pro váš komfort.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti AQUATECHNIK Moravia, s.r.o.

AQUATECHNIK Moravia, s.r.o.

  • Karlovo náměstí 290/16
  • Praha 2 - Nové Město 12000
  • IČ: 02688379
  • DIČ: CZ02688379

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu