BISSOLO GABRIELE REP.CECA s.r.o. 

Chuť Itálie v srdci České republiky

BISSOLO GABRIELE REP.CECA s.r.o. je společnost, která vám přinese autentický italský zážitek v srdci České republiky. Nabízí širokou škálu produktů, od vlastní produkce ovoce a zeleniny, přes kamenné obchody s italskými specialitami, až po pizzerii. Ať už hledáte čerstvé potraviny, kvalitní italské produkty, nebo si chcete vychutnat lahodnou pizzu, BISSOLO GABRIELE REP.CECA s.r.o. je tu pro vás. Pojďme se s nimi seznámit v následujících řádcích.

Produkce ovoce a zeleniny

Mezi činnosti BISSOLO GABRIELE patří vlastní produkce jablek, třešní a zeleniny. Sady se nacházejí v úrodné oblasti České republiky, kde pěstují ovoce a zeleninu s láskou a péčí. Jsou to zkušení pěstitelé, kteří V současné době vlastní cca 300 hektarů půdy. Navíc došlo v  průběhu let k významné investici do technologií s cílem zvýšit kvalitu ovoce a zeleniny. Zemědělské pozemky byly vybaveny kapkovými zavlažovacími systémy a síťovým krytem proti krupobití. Díky tomu nabízí velmi širokou škálu odrůd, které uspokojí i ty nejnáročnější chutě.

Maloobchod s italskými potravinami

Co by to bylo za pravý Italský zážitek bez italských pochutin? Navštivte kamenný obchod v obci Suchá Loz, nebo na náměstí Míru ve Zlíně. V obou obchodech naleznete široký výběr italských potravin, včetně čerstvých produktů, sýrů, uzenin, těstovin, olivových olejů a vín. Nabízí pouze ty nejkvalitnější produkty od renomovaných italských výrobců. Pokud vás láká pravá chuť sýru Parmiggiano Regiano, tak se rozhodně vydejte do jejich skvělých obchodů.

„V našich obchodech najdete to nejlepší z Itálie, od sýrů Parmiggiano Regiano po tradiční těstoviny.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti BISSOLO GABRIELE REP.CECA s.r.o.

BISSOLO GABRIELE REP.CECA s.r.o.

  • Suchá Loz 103
  • Suchá Loz 68753
  • IČ: 25581830
  • DIČ: CZ25581830

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu