Václava Havířová

Ubytování v malebné přírodě

Hledáte komfortní ubytování na okraji Brna? Chcete být obklopeni malebnou přírodou? Ať už hledáte ideální místo rodinnou dovolenou nebo jen klidný víkendový pobyt, tak si přečtěte dnešní článek.

Václava Havířová nabízí ubytování v krásné přírodě a blízkém okolí Brna, konkrétně v oblasti Rebešovice. Jedná se o třílůžkový pokoj v rodinném domě. Tuto lokalitu a místo ubytování ocení hosté, kteří mají klid a domácí rodinnou pohodu. V ubytování je k dispozici terasa s lehátky, ohniště, venkovní gril a sdílená kuchyň. Nechybí ani bezplatná WiFi, neplacené soukromé parkoviště a možnost vlastního stravování. Pokoj má TV s plochou obrazovkou. V kuchyni najdete lednici, myčku nádobí a troubu. V koupelně je sprchový kout a fén.

V těsné blízkosti zahrady jsou daňci, které můžete navštívit. Ubytování se nachází v lokalitě plné zajímavých míst, rybníků a cyklostezek. Milovníci rybaření mají možnost rybařit v nedalekých rybnících a řekách. V letních měsících je navíc možné některé rybníky využít ke koupání. Okolí je dále protkáno cyklostezkami, které Vás provedou malebnou krajinou a malebnými vesničkami. Využijte možnosti si půjčit dvě kola přímo v ubytování. Pro milovníky historie a vína je v okolí mnoho památek a vinic, které stojí za návštěvu.

„Nabízíme rodinné prostředí v malebné přírodě nedaleko Brna, kde najdete množství možností pro odpočinek a zábavu.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Václava Havířová

Václava Havířová

  • Díly 257
  • Rebešovice-Rajhrad 66461

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu