EU PROTRUCK s.r.o.

Servis nákladních vozidel

V dnešním rychle se rozvíjejícím světě logistiky a dopravy je klíčové mít spolehlivého partnera, na kterého se můžete vždy spolehnout. EU PROTRUCK s.r.o. je partnerem, který stojí za úspěchem mnoha dopravních společností díky svým kvalitním servisním službám pro nákladní vozidla.

EU PROTRUCK s.r.o. se specializuje se na servis a repase autopřepravníků Lohr, Kassbohrer. Provádí, ale servis i ostatních nákladních vozidel různých značek a modelů. Společnost je založená na hodnotách kvality, spolehlivosti a individuálního přístupu. S odborně vyškolenými technickými týmy je společnost připravena na všechny výzvy a zajišťuje, že vaše vozidla budou vždy v optimálním stavu.

Prevence před opravou

EU PROTRUCK s.r.o. klade velký důraz na prevenci. Pravidelné preventivní prohlídky a údržba jsou klíčové pro minimalizaci odstávek vozidel a předcházení drahým opravám. Díky tomu můžete mít jistotu, že vaše vozidla budou vždy připravena na cesty bez nečekaných komplikací.

„Díky široké škále originálních dílů a příslušenství poskyttujeme klientům jistotu dlouhodobé spokojenosti a bezproblémového provozu svých vozidel.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti EU PROTRUCK s.r.o.

EU PROTRUCK s.r.o.

  • České mládeže 138/90
  • Liberec VI-Rochlice 46001
  • IČ: 21344558

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu