Rudolf Starý

Nejen letecké legendy

Zakázková kovovýroba je proces výroby kovových výrobků na základě konkrétní představy zákazníka. To znamená, že výrobce pracuje na základě specifikace, které mu poskytnou zákazníci, a vyrábí výrobky přesně podle jejich požadavků. Tento proces může zahrnovat různé techniky zpracování kovů, jako je řezání, ohýbání, svařování, nýtování, broušení, aby bylo dosaženo požadovaného výsledku.

Zakázková kovovýroba je často využívána v různých odvětvích, včetně strojírenství, stavebnictví, automobilového průmyslu, elektroniky a dalších. Zákazníci mohou požadovat výrobu různých výrobků, jako jsou součástky, konstrukční prvky, nebo hotové výrobky. Díky individuálnímu přístupu zákazníci získají přesně to, co potřebují a přizpůsobí si výrobky svým individuálním potřebám a požadavkům.

Profesionálové v zakázkové kovovýrobě

Zakázkové kovovýroba je ideální volbou, pro zákazníky, kteří potřebují výrobek, či výrobky s atypickými rozměry, speciálním příslušenstvím, či výbavou, zkrátka atyp nebo originál, přesně na míru. Touto cestou Vám představujeme firmu Rudolfa Starého, která sídlí v Mělníku a nabízí kvalitní zakázkovou kovovýrobu od A do Z. Tato firma se specializuje na výrobu kovových součástí a konstrukcí podle individuálních požadavků zákazníků. Jejich zakázky jsou velmi různorodé. Vyrobí Vám přesně, originálně a na míru např. nová dvířka ke krbu, ale bez problémů běžně realizují i specifické zakázky např. celokovová křídla k UL letadlu . Zkrátka jedná se o firmu, která svému řemeslu rozumí a dokáže tak uspokojit požadavky i těch náročnějších zákazníků.

„Specializujeme se na stavbu replik letadel z období druhé světové války, přinášejíce do současnosti ducha odvahy a hrdinství leteckých es.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Rudolf Starý

Rudolf Starý

  • Strážnická 1535/5
  • Mělník 27601
  • IČ: 68576145
  • DIČ: CZ6912240907

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu