Aleš Kružík

Dobré jídlo, pití a klid po práci

Představte si místo, kde se snoubí vynikající jídlo, lahodné pití a příjemná atmosféra, která vás po náročném pracovním dni zcela pohltí. Restaurace Klid po práci, skrytý klenot v srdci Vysočan, nabízí ideální útočiště pro gurmány i milovníky pohody. Ať už hledáte prostor pro oslavu, večírek, nebo jen klidný kout pro odpočinek, u nás najdete vše, co vaše srdce žádá.

Nabídka jídel a nápojů

Naše menu je navrženo tak, aby potěšilo každého gurmána. Vybíráme pouze ty nejkvalitnější suroviny a dbáme na kreativní prezentaci každého pokrmu. Ochutnejte naše delikatesy – od tradičních pokrmů jako jsou lahodné svíčkové na smetaně, přes zdravé a lehké saláty až po kulinářské speciality z různých koutů světa. Naše tematické akce, jako jsou mexické večery plné pikantních chutí nebo naše vyhlášené řízkové soboty, kdy můžete ochutnat řízky na sto způsobů, vám zaručeně přinesou nezapomenutelné chuťové zážitky.

K dobrému jídlu neodmyslitelně patří i dobré pití. Naše nabídka alkoholických i nealkoholických nápojů je pestrá a vybere si každý. Po práci si můžete dopřát skleničku kvalitního vína z vinařství Záviška Esposito nebo ochutnat exkluzivní karibské rumy. Pro milovníky piva máme připraveno několik druhů, včetně speciálního světlého ležáku z pivovaru Kácov, který byl vytvořen speciálně pro kapelu Tři sestry.

„V restauraci Klid po práci chceme, aby každý návštěvník zažil pohodu a výjimečnost. Nabízíme vynikající jídlo, skvělé pití a příjemné prostředí, kde se každý může cítit jako doma.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Aleš Kružík

Aleš Kružík

  • Sokolovská 207
  • Praha 9 - Vysočany 19000
  • IČ: 71671650
  • DIČ: CZ7710150041

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu